Φωτιά σε διαμέρισμα στου Γουδή: Ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκαύματα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Δευτέρας (26/6) στην Πυροσβεστική έπειτα από φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα επί της οδού Μεσσηνίας, στο Γουδή. Σύμφωνα με πληροφορίες, όταν οι πυροσβέστες έφτασαν στο σημείο απεγκλώβισαν μία ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία φέρεται να έχει υποστεί εγκαύματα, ενώ είχε και αναπνευστικά προβλήματα λόγω της εισπνοής καπνού. Λίγο αργότερα, παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για άλλους εγκλωβισμένους.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα.

#Πυρκαγιά σε διαμέρισμα επί της οδού Μεσσηνίας στο δήμο Αθηναίων. Επιχειρούν 12 #πυροσβέστες με 4 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2023

Υπό έλεγχο η φωτιά στην Αργολίδα

Υπό έλεγχο έχει τεθεί η φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σήμερα στην περιοχή Ίρια Αργολίδας. Στην Αργολίδα, και συγκεκριμένα στην περιοχή Καρναζαίικα στα Ίρια στο Δήμο Ναυπλιέων, οι πυροσβέστες κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τις φλόγες. Στο σημείο παραμένουν οι ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις με 25 άνδρες, 7 οχήματα και 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος, ενώ σημειώνεται πως «σηκώθηκαν» νωρίτερα 2 αεροσκάφη PZL καθώς και ένα ελικόπτερο. Η φωτιά εκδηλώθηκε σε πλαγιά με αραιή και θαμνώδη βλάστηση και δεν απείλησε κάποιον οικισμό.

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Ίρια Αργολίδας. Κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2023

Οριοθετημένη η φωτιά στη Ζάκυνθο

Οι πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν οριοθετήσει και τη δεύτερη πυρκαγιά στη Ζάκυνθο χωρίς να υπάρχει κίνδυνος επέκτασης. Όσον αφορά στο περιστατικό με την εστία στις Ορνιθιές Ζακύνθου, πυροσβεστικές δυνάμεις έχουν οριοθετήσει το πύρινο μέτωπο, ενώ 20 πυροσβέστες με 9 οχήματα εξακολουθούν να επιχειρούν για την πλήρη κατάσβεσή της. Σημειώνεται πως καίει σε περιοχή με χαμηλή βλάστηση και δέντρα.

#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στις Ορθονιές Ζακύνθου. Επιχειρούν 20 #πυροσβέστες με 9 οχήματα και 2 Α/Φ.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 26, 2023

Keywords
Τυχαία Θέματα