Φορτίο κοκαΐνης 10 τόνων κρυμμένο σε σάκους κάρβουνου εντόπισαν οι αρχές του Περού

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Ένα τεράστιο φορτίο κοκαΐνης βρήκαν κρυμμένο σε σάκους που περιείχαν κάρβουνο οι αρχές του Περού. Το φορτίο σύμφωνα με τις εκτιμήσεις μπορεί να φθάνει ακόμα και τους 10 τόνους.

Συνολικά έχουν ανακτηθεί 6,5 τόνοι του ναρκωτικού, το οποίο ήταν συσκευασμένο ανάμεσα σε πραγματικό κάρβουνο, ενώ πρόκειται να ερευνηθούν πολλοί ακόμη σάκοι και αναμένεται να βρεθούν αρκετοί επιπλέον τόνοι, σύμφωνα με την εφημερίδα “Ελ Κομέρσιο”.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η

επιδρομή που πραγματοποιήθηκε στο Χουαντσάκο, στη βόρεια επαρχία Τρουχίγιο, οδήγησε στην ανακάλυψη της μεγαλύτερης ποσότητας ναρκωτικών που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ στη χώρα.

Τα ναρκωτικά επρόκειτο να μεταφερθούν ως φορτίο κάρβουνου στο Βέλγιο και την Πορτογαλία, ανακοίνωσε η αστυνομία, σύμφωνα με την “Ελ Κομέρσιο”. “Είναι το μεγαλύτερο πλήγμα εναντίον του εμπορίου των ναρκωτικών στην ιστορία του Περού”, δήλωσε ο πρόεδρος Ογιάντα Ουμάλα, όπως μετέδωσε το πρακτορείο Andina. Στο πλαίσιο της επιχείρησης για την ανακάλυψη του συγκεκριμένου φορτίου ναρκωτικών συνελήφθησαν δύο Μεξικανοί και έξι Περουβιανοί.

Το άρθρο Φορτίο κοκαΐνης 10 τόνων κρυμμένο σε σάκους κάρβουνου εντόπισαν οι αρχές του Περού εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα