Φορολοταρία Ιουλίου 2023: Ολοκληρώθηκε η κλήρωση – Ποιοι κερδίζουν

Ολοκληρώθηκε η 19η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ για τις ηλεκτρονικές συναλλαγές που έγιναν τον Ιούνιο. Υπενθυμίζεται ότι, με το νέο σύστημα για τη φορολοταρία, ένας από τους τυχερούς κερδίζει μέχρι και 50.000 ευρώ, με τα έπαθλα να είναι κλιμακωτά. Η φορολοταρία λειτουργεί ως εξής: Κάθε μήνα, κάθε ευρώ δαπάνης που πραγματοποιείται από τους πολίτες με πλαστικό χρήμα (κάρτες ή άλλα ηλεκτρονικά μέσα πληρωμής) δίνει έναν λαχνό στον φορολογούμενο με ανώτατο μηνιαίο όριο δαπανών 10.000 ευρώ.

Συγκεκριμένα, κάθε μήνα 556 φορολογούμενοι
κερδίζουν τα εξής ποσά:1 που κερδίζει 50.000 ευρώ5 που κερδίζουν 20.000 ευρώ50 που κερδίζουν 5.000 ευρώ500 που κερδίζουν από 1.000 ευρώΠως θα μάθετε αν έχετε κερδίσει

Οι φορολογούμενοι μπορούν να ενημερώνονται στη σχετική ιστοσελίδα της ΑΑΔΕ για να δουν αν είναι ανάμεσα στους τυχερούς, πληκτρολογώντας τα στοιχεία εισόδου στο Τaxisnet. Μπορείτε να δείτε αν κερδίσατε στη φορολοταρία για τις συναλλαγές Ιουλίου μέσα από την παρακάτω διεύθυνση. Θα πρέπει να ακολουθήσετε τον σύνδεσμο, να επιλέξετε την κατηγορία «Δημόσια κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί» και να εισαγάγετε κωδικούς Taxisnet όταν ζητηθεί. Διαφορετικά δείτε εδώ όλους τους τυχερούς λαχνούς της φορολοταρίας Ιουλίου και τα κέρδη.

Keywords
Τυχαία Θέματα