Φονικό Θεσσαλονίκη: Στο δικαστήριο οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του ιδιοκτήτη

Φονικό Θεσσαλονίκη: Στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης οδηγήθηκαν το μεσημέρι της Δευτέρας τα τρία κατηγορούμενα αδέλφια που συνελήφθησαν για τη δολοφονία του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου το βράδυ του Σαββάτου. Στην ερώτηση «γιατί το κάνατε;» ο ένας από τους τρεις συλληφθέντες απάντησε ότι «ήταν ατύχημα». Συνολικά για την δολοφονική επίθεση έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερις άνθρωποι – όλα αδέρφια – αλλά έχουν συλληφθεί

τα τρία εξ αυτών.

Πρόκειται για έναν 17χρονο, ο οποίος εντοπίστηκε στην Αθήνα, έναν 20χρονο, ο οποίος συνελήφθη στην Τούμπα, και έναν 32χρονο, πρώην εργαζόμενο, ο οποίος παρουσιάστηκε μόνος του στην αστυνομία. Αναζητείται ο τέταρτος από τους δράστες, ηλικίας 37 ετών. Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 20χρονος ήταν αυτός που κατάφερε τα πλήγματα με μαχαίρι στον άτυχο 45χρονο. Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα αδέλφια είναι μέλη πολυμελούς οικογένειας, με 10 αδέλφια.

Φονικό Θεσσαλονίκη: Ο καταστηματάρχης ήταν πρωταθλητής στο τζούντο

Να ταυτοποιήσει όλους τους δράστες της δολοφονίας του 45χρονου ιδιοκτήτη ψητοπωλείου στη Θεσσαλονίκη, κατάφερε η Ελληνική αστυνομία. Άνθρωποι του θύματος κάνουν λόγο για έναν άνθρωπο που έδινε και τη ψυχή του για να βοηθήσει όποιον είχε ανάγκη. Ο καταστηματάρχης ήταν πρωταθλητής στο τζούντο, όπως και η σύζυγος του αλλά και η κόρη του, ενώ είχε έναν ακόμη γιο.

Οι γνώσεις του στις πολεμικές τέχνες και η εντυπωσιακή σωματική διάπλαση του φαίνεται πως ώθησαν τον ντελιβερά που εργαζόταν στο μαγαζί του να εμφανιστεί με τρεις ακόμη άνδρες στο μαγαζί προκειμένου να τον βοηθήσουν να λύσει τις διαφορές που είχε με τον εργοδότη του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήθελε να τον εκδικηθεί επειδή φέρεται να του είχε ανακοινώσει νωρίτερα από το τηλέφωνο την απόλυση του, καθώς δεν είχε εμφανιστεί να εργαστεί ανήμερα Τσικνοπέμπτης και ενώ αρχικά είχε συμφωνήσει να το κάνει.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Φονικό Θεσσαλονίκη,foniko thessaloniki