Φονικό στην Κρήτη: Νεκρός 22χρονος στο Ρέθυμνο

Νεκρός από πυροβολισμούς έπεσε πριν τις 6 το απόγευμα ένας 22χρονος σε χωριό του Ρεθύμνου, στην Κρήτη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Creta24, το περιστατικό έγινε στο χωριό Αργουλιός, του δήμου Μυλοποτάμου, όταν δύο άνδρες διαπληκτίστηκαν στο δρόμο, με αποτέλεσμα να βγουν τα όπλα.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 22χρονος, την ώρα που βρισκόταν έξω από το σπίτι της αδερφής του. Ο 22χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, ενώ ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται στην περιοχή. Οι ίδιες

πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης του αιματηρού επεισοδίου είναι γνωστός στις αρχές, οι οποίες έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό, καθώς πρόλαβε να διαφύγει. Σε χρόνο ρεκόρ το χωριό περικύκλωσαν ισχυρές δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. από το Ρέθυμνο και τον Μυλοπόταμο, αναζητώντας τον δράστη. Ο 22χρονος όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρεθύμνου ήταν ήδη νεκρός, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι φέρει πολλαπλά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του, μεταξύ των οποίων στο χέρι και στον θώρακα.

Δείτε ακόμηΟδηγός πατάει γάτα και βάζει τα γέλια – Ούρλιαζαν οι ιδιοκτήτες της Ice (Σκληρές εικόνες)
Keywords
Τυχαία Θέματα