30χρονος Φολέγανδρος: Δεν παραδίνεται, πετάει πέτρες στους αστυνομικούς

Νέα εξέλιξη στο θρίλερ που έχει αναστατώσει τη Φολέγανδρο, το τελευταίο 24ωρο σημειώθηκε αργά το βράδυ του Σαββάτου. Πιο συγκεκριμένα βρέθηκε ζωντανός ο φίλος της 26χρονης Γαρυφαλλιάς και πλέον όλοι περιμένουν να  ρίξει φως στα αίτια του θανάτου της κοπέλας. Υπενθυμίζεται πως τα  στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η αστυνομία οδηγούν σε έγκλημα.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο εντόπισε κάτοικος του νησιού ο οποίος ειδοποίησε το λιμενικό και την αστυνομία,

που σπεύδουν στο σημείο. Μάλιστα αστυνομικοί και λιμενικοί έχουν περικυκλώσει το σημείο όπου εντοπίστηκε ο άνδρας. Ωστόσο ο ίδιος δεν παραδίδεται στις αρχές και πετάει πέτρες σε αστυνομικούς και λιμενικούς.

Το χρονικό της τραγωδίας

Η 26χρονη με καταγωγή από το Βέλο Κορινθίας την Τρίτη 13 Ιουλίου έφτασε στη Φολέγανδρο μαζί με τον 30χρονο. Οι δυο τους έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ σε διάφορα σημεία, ενώ το όχημα με το οποίο κυκλοφορούσαν αυτές τις ημέρες ανήκει στον 30χρονο. Το αυτοκίνητο εντοπίστηκε σε απόκρημνο σημείο της Φολεγάνδρου όμως η 26χρονη βρέθηκε νεκρή στη θάλασσα και με τον 30χρονο να αγνοείται. Η σορός της 26χρονης φαρμακοποιού ήδη έχει μεταφερθεί στον Πειραιά ώστε να πραγματοποιηθεί νεκροτομή.

Στη Φολέγανδρο από νωρίς το πρωί έχουν φτάσει ενισχύσεις από την αστυνομική διεύθυνση της Σύρου ενώ πλωτό από το λιμενικό της Ιόυ βρίσκεται στο νησί. Η 26χρονη Γαρυφαλλιά είχε τρία αδέρφια και μεγάλωσε στο Βέλο Κορινθίας. Από το βράδυ της Παρασκευής όλη η περιοχή έχει βυθιστεί στο πένθος με την οικογένειά της 26χρονης να ζητά απαντήσεις για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η Γαρυφαλλιά βρέθηκε στη θάλασσα και άφησε την τελευταία της πνοή.

Keywords
Τυχαία Θέματα