Φλώρινα – τρένο: Δύο τραυματίες από σφοδρή σύγκρουση – Πώς έγινε το ατύχημα

Φλώρινα – τρένο: Το μικρό φορτηγό συγκρούστηκε με την επιβατική αμαξοστοιχία 84 που εκτελούσε το δρομολόγιο Φλώρινα– Θεσσαλονίκη σε αφύλακτη ισόπεδη διάβαση. Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν ο οδηγός του φορτηγού και ο συνοδηγός του και ζητήθηκε η συνδρομή πυροσβεστικής δύναμης για τον απεγκλωβισμό του πρώτου. Στην περιοχή έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, απεγκλώβισαν τον 56χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ

στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας.

Όταν η πυροσβεστική έφθασε στο σημείο του ατυχήματος ο ανήλικος συνοδηγός του φορτηγού είχε ήδη διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Ξυνού Νερού. Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το ατύχημα συνέβη, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όταν ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το στοπ στην αφύλακτη ισόπεδη διάβαση με αποτέλεσμα τη σύγκρουση του οχήματος με το τρένο.

Φλώρινα – τρένο: Αναποδογυρισμένο το αυτοκίνητο

Όπως φαίνεται και στη φωτογραφία του thestival η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που το αυτοκίνητο είχε αναποδογυρίσει στις ράγες. Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ανακοίνωσή της ενημερώνει ότι αναμένεται να υπάρξουν καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής.

Στην περιοχή έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, απεγκλώβισαν τον 56χρονο οδηγό, ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο της Πτολεμαϊδας. Όταν η πυροσβεστική έφθασε στο σημείο του ατυχήματος ο ανήλικος συνοδηγός του φορτηγού είχε ήδη διακομιστεί στο Κέντρο Υγείας Ξυνού Νερού.

Οι επιβάτες της αμαξοστοιχίας είναι όλοι καλά στην υγεία τους. Το ατύχημα συνέβη, σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Μακεδονίας, όταν ο οδηγός του φορτηγού παραβίασε το στοπ στην αφύλακτη ισόπεδη διάβαση με αποτέλεσμα τη σύγκρουση του οχήματος με το τρένο.

Ο οδηγός, που είχε τις αισθήσεις του από την πρώτη στιγμή του ατυχήματος, απεγκλωβίστηκε μετά από περίπου μισή ώρα και παραλήφθηκε από ασθενοφόρου του ΕΚΑΒ για το Νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να λάβει την απαραίτητη ιατρική φροντίδα.

Φλώρινα – τρένο: Φωτογραφίες από το σημείο της σύγκρουσης Φλώρινα – τρένο: Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Σε εξέλιξη επιχείρηση #απεγκλωβισμού ατόμου από ΙΧΕ αυτοκίνητο, ύστερα από σύγκρουση με τρένο, στο Ξυνό Νερό Αμυνταίου Φλώρινας. Στο συμβάν επιχειρούν 6 πυροσβέστες με 2 οχήματα.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 20, 2019

Ολοκληρώθηκε ο #απεγκλωβισμός τραυματισμένου ατόμου από ΙΧΕ αυτοκίνητο στο Ξυνό Νερό Αμυνταίου Φλώρινας και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ έχοντας τις αισθήσεις του.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 20, 2019

Keywords
Τυχαία Θέματα