Φιλικός αγώνας… μποξ μεταξύ παικτών Αιγάλεω και Πανιωνίου

Εικόνες... από γήπεδα και χώρους πυγμαχίας και κατς, εκτυλίχθηκαν στο Αιγάλεω, όπου η τοπική ομάδα υποδέχτηκε τον Πανιώνιο, σε αναμέτρηση που, υποτίθεται, πως ήταν φιλική. Όμως, το κλίμα από το πρώτο λεπτό, μύριζε... μπαρούτι, καθώς τα νεύρα και τα σκληρά μαρκαρίσματα είχαν την τιμητική τους, ενώ οι οπαδοί των γηπεδούχων, «στόλιζαν» τους παίκτες του Πανιωνίου με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Αυτό, όπως σημειώνεται στο gazzetta.gr είχε ως αποτέλεσμα, να πιαστούν στα χεριά παίκτες των

δύο ομάδων, με τους οπαδούς να κάνουν... ντου και να κινούνται προς τους ποδοσφαιριστές του Πανιωνίου, με όχι και τόσο φιλικές προθέσεις. Ευτυχώς, με την επέμβαση των, λίγων, αστυνομικών, αλλά και την βοήθεια των πιο ψύχραιμων, μετά από λίγα λεπτά τα πράγματα ηρέμησαν.

Όλα αυτά, συνέβησαν λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης, με τον διαιτητή να σφυρίζει άμεσα την λήξη της αναμέτρησης, προκειμένου να μην υπάρξουν άλλα επεισόδια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να πιάσουν καλή απόδοση, με τον Πανιώνιο να κάνει αρκετές δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα. Αυτό χάλασε την χημεία της ομάδας του Παντελή, που δεν κατάφερε να φανεί απειλητική και έτσι κόλλησε στο μηδέν.

Βίντεο από το www.panionianea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα