Φιλική «εξάρα» του ΠΑΟ με σούπερ Μπαϊράμι

Στο πρώτο του φιλικό παιχνίδι για την αγωνιστική σεζόν 2013-14 ο Παναθηναϊκός υπέταξε τη μικτή ομάδα του Χέδερλαντ με σκορ 6-1 (αν και το εν λόγω ματς δεν προσφέρεται για πολλά συμπεράσματα λόγω της δυναμικότητας του αντιπάλου).

Το πρώτο κατά σειρά φετινό μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», Εμίρ Μπαϊράμι, πέτυχε δύο γκολ και πραγματοποίησε

πάρα πολύ καλή εμφάνιση. ενώ τα υπόλοιπα τέρματα πέτυχαν οι Κουσίδης, Ζέκα, Αποστολόπουλος και Σταματάκης. Από πλευράς της μικτής του Χέδερλαντ, ο Βάντερχοργκ ήταν αυτός που προσωρινά είχε μειώσει σε 3-1.

Ο Γιάννης Αναστασίου χρησιμοποίησε όλους από τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας, ενώ έπαιξε καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και ο 25χρονος αμυντικός χαφ Ναΐμ Ααράμπ, με καταγωγή από το Μαρόκο, που είναι όμως κάτοχος βελγικού διαβατηρίου, είναι επιλογή του Νίκου Νταμπίζα. Υπενθυμίζεται, πως ο Ααράμπ είχε παίξει στη Λάρισα 2008 μέχρι το 2010 και αποτελεί πρόταση του Νίκου Νταμπίζα.

Η σύνθεση του Παναθηναϊκού:

Παναθηναϊκός: Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής (46’ Ρισβάνης), Ααράμπ, Σπυρόπουλος (46’ Αναστασόπουλος), Χουχούμης (46’ Σταματάκης), Λαγός, Ζέκα (46’ Μουζακίτης), Δώνης, Ντίνας (46’ Γιαννιτσάνης), Κουσίδης, Αποστολόπουλος (61’ Μπαϊράμι).

Keywords
Τυχαία Θέματα