Φιέστα και Ντομίνγκος

Απόψε θα γιορτάσει η ομάδα του Ολυμπιακού την κατάκτηση του φετινού νταμπλ στο «Γ. Καραϊσκάκης» (17:00), μία φιέστα η οποία θα έχει διάρκεια μεγαλύτερη από πέντε ώρες και θα περιλαμβάνει αγώνες βετεράνων και νεαρών ποδοσφαιριστών, το φιλικό με τον Ερυθρό Αστέρα και τη βράβευση του Κριστιάν Καρεμπέ, για την προσφορά του στην ομάδα.

Οι

οπαδοί του Ολυμπιακού θα δουν για τελευταία φορά τον Ερνέστο Βαλβέρδε ντυμένο στα «ερυθρόλευκα», αποθεώνοντας και αποχαιρετώντας τον Βάσκο τεχνικό.

Πάντως η φετινή φιέστα θα είναι πιο λιτή από τις προηγούμενες χρονιές, με τη διοίκηση των νταμπλούχων Ελλάδας να εξοικονομεί ένα ποσό της τάξης των 50.000 ευρώ, το οποίο θα προσφέρει στην Εκκλησία για συσσίτια και φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Όσον αφορά το θέμα που… καίει περισσότερο την ομάδα του Πειραιά, αυτό του προπονητή φαίνεται να υπάρχουν εξελίξεις. Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Πορτογαλία,

σήμερα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να βρίσκεται στην Ελλάδα ο Ντομίνγκος Πασιένσια.

Στην «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ δεν επιβεβαιώνουν τα πορτογαλικά δημοσιεύματα, χωρίς όμως και να τα διαψεύδουν, ενώ όποιες εξελίξεις θα υπάρξουν μετά την αποψινή φιέστα, αφού οι Πειραιώτες θα κλείσουν νωρίτερα από τις αρχές Ιουνίου το θέμα του προπονητή.



Keywords
Τυχαία Θέματα