Φερέιρα ΠΑΟΚ: «Βαρύ» το κλίμα για τον προπονητή

Φερέιρα ΠΑΟΚ: Στα όρια της… «κατάρρευσης» φαίνεται πως βρίσκεται η «καρέκλα» του Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του ΠΑΟΚ. Οι διοικούντες τον «Δικέφαλο του Βορρά» δεν ήθελαν να πάρουν εν θερμώ αποφάσεις για τον Πορτογάλο προπονητή, αλλά δεν έκρυψαν και τον προβληματισμό τους για την εικόνα και την εμφάνιση της ομάδας στο ΟΑΚΑ.

Στελέχη της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ μετέφεραν αυτή τη δυσαρέσκεια στον κ. Φερέιρα, ο οποίος δίνει… εξετάσεις στους προσεχείς αγώνες του ΠΑΟΚ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Ο Φεβρουάριος είναι ένας μήνας γεμάτος κρίσιμα και σημαντικά παιχνίδια για τους Θεσσαλονικείς και ο 42χρονος τεχνικός φαίνεται πως θα κριθεί στα επόμενα ματς, αρχής γενομένης από το πρώτο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα να κατακτήσει εκ νέου το πρωτάθλημα, ούσα πλέον δύο βαθμούς από τον Ολυμπιακό που επέστρεψε στην κορυφή.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι τη Δευτέρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ της σερβικής ιστοσελίδας “Blic”, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να διαδεχθεί Πορτογάλο στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Αυτό πάντα σε περίπτωση που οι διοικούντες την ομάδα αποφασίσουν να λύσουν το συμβόλαιό του. “Είναι πιθανό ο -μέχρι πρότινος- προπονητής του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Μιλόγεβιτς να βρει νέα ομάδα σύντομα. Έφυγε από τους πρωταθλητές Σερβίας αφήνοντας στον Ντέγιαν Στένκοβιτς, που τον διαδέχθηκε, μία απόσταση ασφαλείας 11 βαθμών από τους διώκτες του για το πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την Blicsport, το μέλλον του είναι στην Ελλάδα. Συγκεκριμένα, ο Μιλόγεβιτς είναι ο βασικός υποψήφιος για να αναλάβει τον τρεις φορές πρωταθλητή Ελλάδας, ΠΑΟΚ”, αναφέρει το δημοσίευμα.

Το σενάριο για ΠΑΟΚ και Μιλόγεβιτς:
Keywords
Τυχαία Θέματα