Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Με τρία στόπερ οι «ερυθρόλευκοι»

Με τρία στόπερ οι «ερυθρόλευκοι». Οι επιλογές του Μαρτίνς για το ματς στην Τουρκία. Ο Μασούρας θα καλύπτει όλη τη δεξιά πλευρά. Τελικά, ο Πέδρο Μαρτίνς την έκανε την έκπληξη σε ό,τι αφορά την ενδεκάδα. Επέλεξε τριάδα στην άμυνα. Κάτι που δεν φαίνονταν βάσει όσων είχε δοκιμάσει ο Πορτογάλος τεχνικός. Αλλά τελικά αυτή είναι η επιλογή του για το αρχικό σχήμα. Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Με τρία στόπερ οι «ερυθρόλευκοι».

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ενδεκάδα με 3 κεντρικούς αμυντικούς

Ο Πέδρο

Μαρτίνς αλλάζει πάλι διάταξη στο ματς της Κωνσταντινούπολης που ξεκινά στις 19:45 στο «Σουκρού Σαράτσογλου». Επέλεξε τριάδα για το κέντρο της άμυνας, με στόχο να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα της Φενέρμπαχτσε. Με τον Ουσεϊνού Μπα να είναι το δεξί στόπερ, τον Σισέ το αριστερό και κεντρικό -ανάμεσά τους- τον Παπασταθόπουλο.

Το δεύτερο ενδιαφέρον θέμα με την ενδεκάδα είναι η επιλογή του Μασούρα. Όχι, βέβαια, η παρουσία του στο αρχικό σχήμα, αλλά η θέση του. Διότι ο Μασούρας θα αγωνιστεί στη δεξιά πτέρυγα και θα την καλύπτει όλη μόνος τους. Ας δούμε αναλυτικά την ενδεκάδα των «ερυθρολεύκων».

Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Ο ρόλος του Μασούρα

Στο τέρμα ο Βατσλίκ, με τριάδα από στόπερ τους Ουσεϊνού Μπα, Παπασταθόπουλο και Σισέ. Φενέρμπαχτσε – Ολυμπιακός: Με τρία στόπερ οι «ερυθρόλευκοι». Στις δύο πτέρυγες τους Μασούρας και Ρέαμπουκ. Στο κεντρικό άξονα οι Μπουχαλάκης και Μαντί Καμαρά. Στις δύο άκρες της επίθεσης οι Αγκιμπού Καμαρά και Ονιεκούρου, με μοναδικό προωθημένο τον Τικίνιο.

Σε ό,τι αφορά την Φενέρμπαχτσε, ο Βίτορ Περέιρα επέλεξε τους Μπαγιντίρ, Σάλαι, Κιμ, Νόβακ, Γκουστάβο, Γιαντάς, Καντίογλου, Σάμουελ, Πέλκα, Ρόσι και Βαλένσια

Έτοιμοι για μια μεγάλη @EuropaLeague βραδιά! ΠΑΜΕ ΘΡΥΛΕ! / Ready for a big #UEL night! Let's go Olympiacos! #Olympiacos #FENOLY pic.twitter.com/zprmpTANnI

Olympiacos FC (46) (@olympiacosfc) September 30, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα