Φάρμα ζευγάρια – Τάσος Ξιαρχό: Αποκάλυψε αν δημιουργήθηκαν σχέσεις στο παιχνίδι

Ο Τάσος Ξιαρχό αποχώρησε οικειοθελώς από την «Φάρμα», λίγο μετά αφότου μπήκε στο παιχνίδι. Σήμερα μίλησε στο «Το Πρωινό» και αποκάλυψε αν τα έχουν δημιουργηθεί ζευγάρια στο ριάλιτι περιπέτειας του ΑΝΤ1.  «Η Κατσογρεσάκη που έχει γυρίσει όλον τον κόσμο, τον Ντούπη θα κοιτάξει; Παίζει αγώνισμα και μέσα στον αχυρώνα και απέξω…Θέλει να αρέσει. Δεν πήγε πχ στον Βασίλη γιατί θα είχε λόγο. Μπορεί να ήταν καπαρωμένος από άλλη πλευρά. Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται… Υπάρχουν πολύ ωραία πράγματα εκεί μέσα. Κάποιος δεν κάνει καλό

μοντάζ σε αυτή την εκπομπή… Θα ήθελα να έχει γίνει σεξ στη Φάρμα. Ο Ντούπης έχει δαγκώσει τη λαμαρίνα άσχημα. Επειδή η Κατσογρεσάκη ντρεπόταν όταν μπήκα, εγώ την σιγόνταρα, του την έλεγε πολύ ωραία. Η Κυριακή δεν το εκμεταλλεύεται, απλά είναι σε ένα ριάλιτι και κάνει ότι πιστεύει σωστό.», είπε μεταξύ άλλων ο Τάσος Ξιαρχό.

Να υπενθυμίσουμε πως αποχώρησε από την φάρμα. Επιστρέφοντας στο σπίτι, από κάποια νυχτερινή εργασία, ο χορογράφος δήλωσε στους συμπαίκτες του πως «φεύγω! Έγινε ένα θέμα… Έχω ένα θέμα γενικά… Έγινε κάτι και πρέπει να φύγω. Αυτό. Δεν μπορώ να σας πω τίποτα άλλο. Είναι σοβαρό. Πρέπει να πάω, πρέπει να φύγω». «Δεν είναι απόφαση. Είναι ένα σύνολο προβλημάτων που έχω και πρέπει να φύγω» πρόσθεσε ο Τάσος Ξιαρχό για να συμπληρώσει με σαφήνεια στην κάμερα: «Η Φάρμα τέλος για τον Ξιαρχό! Τον Ξιαρχο-γιαννόπουλο! Πολλές φορές τυχαίνει να μου προκύψει μια εγκεφαλική κάκωση και να πω ξαφνικά τέλος και απλά το κάνω. Δεν έχει λόγο και γιατί συμβαίνει αυτό ακριβώς. Απλά συμβαίνει. Έτσι είμαι». «Ούτε έκατσα να κλαφτώ ούτε έκατσα να πω τα προβλήματα της ψυχής μου. Νομίζω ότι πολύ απλά, τέλος τα αγελαδινά μαστάρια, τέλος οι κοπριές, τέλος όλα».

Η ανάρτηση μετά την αποχώρηση

Λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου ο χορευτής έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, αναφερόμενος φυσικά στην «Φάρμα». «Μπορώ να πω πως συγκινήθηκα τώρα που είδα τα παιδιά να με χαιρετάνε, να με αγκαλιάζουν», είπε ο Τάσος Ξιαρχό.

View this post on Instagram

A post shared by T A S O S X I A R C H O (@tasosxiarcho)

Keywords
Τυχαία Θέματα