Φάρμα Τζώρτζογλου: Αποκαλύπτει το παρασκήνιο, τι θα του λείψει

Λίγο πριν μπει στη «Φάρμα» ο γνωστός ηθοποιός Στράτος Τζώρτζογλου μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για το παρασκήνιο του παιχνιδιού και αποκάλυψε τι θα του λείψει περισσότερο όσο καιρό θα είναι εκεί. «Είναι ανάμεικτα τα συναισθήματα, είμαι σε μια περίεργη φάση της ζωής μου» είπε ο ηθοποιός λίγο πριν αφήσει την καθημερινότητά του για την «Φάρμα».

Όταν ρωτήθηκε τι θα του λείψει περισσότερο είπε: «Η ποδηλατάδα με το Σοφάκι μου» αναφερόμενος στη σύντροφό του Σοφία Μαριόλα. «Το μαγείρεμα της Σοφίας, το χαμόγελο της Σοφίας, η αγνότητα του γιού μου», συμπλήρωσε ενώ έδειξε στη κάμερα και το φυλακτό

που του έδωσε η μητέρα του πριν «φύγει» και το οποίο θα πάρει μαζί του για να τον προστατεύει.

Ο ηθοποιός με αφορμή τις αγροτικές δουλειές που ίσως θα κληθεί να φέρει σε πέρας στη Φάρμα μίλησε για τα παιδικά του χρόνια: «Για 4-5 χρόνια μέναμε σε έναν οικισμό στα Λιόσια, ήταν καρόδρομος. Ακόμα έχω τη μυρωδιά του δρόμου στα ρουθούνια μου. Είχαμε ψυγείο πάγου. Το σπίτι ήταν από τσιμεντόλιθο, οι κοτούλες βόσκανε εκεί πέρα, δεν υπήρχε ηλεκτρικό. Είμασταν όμως σε επαφή με τα αστέρια», είπε.

Τέλος ο ηθοποιός αποκάλυψε πως η πρώτη αντίδραση της συντρόφου του σχετικά με την συμμετοχή του στο τηλεπαιχνίδι ήταν αρνητική. «Δεν θέλω να πας με τίποτα γιατί δεν θέλω να λείψεις στιγμή» ήταν τα λόγια της αγαπημένης του με την οποία, όπως ανέφερε είναι συνέχεια μαζί τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Όσον αφορά στους μελλοντικούς συμπαίκτες του αναφέρθηκε και στη γνωριμία του με τον Μιχάλη Ιατρόπουλο μέσα από τη σειρά «Το σημάδι του έρωτα».

Φάρμα: Κλείδωσε η ημερομηνία για την πρεμιέρα

Μπορεί η κακοκαιρία Μήδεια να προκάλεσε προβλήματα στη Φάρμα και να ανέβαλε την πρεμιέρα, τώρα όμως ήρθε η στιγμή το reality του Ant1 να βγει στον τηλεοπτικό αέρα. Σε μια Φάρμα 23 στρεμμάτων, η ανθρώπινη δύναμη έρχεται αντιμέτωπη με τη φύση. Μακριά από τον σύγχρονο τρόπο ζωής, 14 υποψήφιοι αγρότες βάζουν σε δοκιμασία τις αντοχές τους και ξεπερνούν τα όριά τους. Θα αντέξουν;

«Η Φάρμα», με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη κάνει πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 12 Μαρτίου, στις 21:00 και ανοίγει τις πόρτες της στους: Μιχάλη Ιατρόπουλο, Ειρήνη Κολλιδά, Μαρία Μιχαλοπούλου, Θανάση Πάτρα, Σοφία Παυλίδου, Στράτο Τζώρτζογλου, Βασίλη Θεοδωρόπουλο, Μαρία Θωμά, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κωνσταντίνο Μακρή, Βασίλη Μαντζουράνη, Μαρία Σπυροπούλου, Μαρία Τοτόμη, Παναγιώτη Χατζόπουλο.

Ο Σάκης θα ζήσει μαζί τους την περιπέτεια στα άκρα. Θα λειτουργήσει ως καταλύτης ανάμεσα σε 14 παίκτες, με διαφορετικές προσωπικότητες, θα τους υποβάλλει σε δύσκολες δοκιμασίες και θα διαχειριστεί τις καθημερινές ανατροπές.

Keywords
Τυχαία Θέματα