Φάρμα spoiler νικητής: Αυτός είναι ο παίκτης που κερδίζει τα 50.000 ευρώ

H Φάρμα γύρισε τη φετινή σεζόν φέτος τηλεοπτικούς μας δέκτες και όχι απλά δεν περνά απαρατήρητη αλλά συγκεντρώνει μεγάλο κομμάτι του τηλεοπτικού κοινού. Λίγο ο Στράτος Τζώρτζογλου που κέρδισε τους τηλεθεατές μετά από πολλά χρόνια καθημερινής έκθεσης στην τηλεόραση, λίγο η ιδιαίτερη προσωπικότητα του Μιχάλη Ιατρόπουλου τον οποίο γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το παιχνίδι σε συνδυασμό με τα ενδιαφέροντα αγωνίσματα και τις ιδιαίτερες προσωπικότητες των παικτών, το ριάλιτι με τους αγρότες σημείωσε μεγάλη επιτυχία.  Μπορεί εμείς βλέπουμε ακόμη την εξέλιξη στη Φάρμα,

ωστόσο το ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1 έχει ολοκληρωθεί και έχει αναδειχθεί ήδη ο μεγάλος νικητής.

Οι φήμες για τον μεγάλο νικητή ήταν διαφορετικές με δημοφιλέστερο το όνομα του Κωνσταντίνου Μακρή ο οποίος έδειξε την δυναμική του από τα πρώτα κιόλας επεισόδια. Ωστόσο όλα αυτά παραμένουν φήμες καθώς το πρόσωπο, που θα πάρει το τρόπαιο του καλύτερου αγρότη δεν είναι ο «Ντούπης». Σύμφωνα με τη Νάνσυ Νικολαΐδου και το iwoman.gr, οι παίκτες που έφτασαν στον τελικό, το οποίο θα παρακολουθήσουμε στο τέλος Μαΐου, ήταν η Κυριακή Κατσογρεσάκη, ο Κωνσταντίνος Μακρής, ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος και ο Κώστας Γκρέκας. Νικητής όμως των 50.000 ευρώ και του αυτοκινήτου ήταν ο Κώστας Γκρέκας.

Ποιος είναι ο Κώστας Γκρέκας

Ο Κώστας Γκρέκας γεννήθηκε στην Καρδίτσα, αλλά πριν ακόμη γίνει ενός έτους, η οικογένειά του μετακόμισε στην Αθήνα. Είναι μοντέλο και επιχειρηματίας 44 ετών. Σε ηλικία 22 ετών, και ενώ εργαζόταν ως σερβιτόρος, κίνησε το ενδιαφέρον κάποιων πελατών που ήταν στον χώρο της μόδας, οι οποίοι του πρότειναν να ασχοληθεί με το modeling. Χωρίς να το πολυσκεφτεί, αποφάσισε να το τολμήσει και πολύ γρήγορα ξεκίνησε να δουλεύει με τους μεγαλύτερους Έλληνες σχεδιαστές, να φωτογραφίζεται για τα σπουδαιότερα περιοδικά μόδας και να περπατάει σε κορυφαίες πασαρέλες.

Μία από τις μεγαλύτερες καμπάνιες που έχει κάνει, είναι για γνωστό αναψυκτικό και για έναν χρόνο η φωτογραφία του ήταν επάνω στο κουτάκι του συγκεκριμένου ροφήματος και σε όλα τα ψυγεία Ο Κώστας Γκρέκας ασχολήθηκε και με την υποκριτική, τόσο στη μικρή οθόνη όσο και στο σινεμά. Το 1999, συμμετείχε στην κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα «Safe sex» και το 2008, στο «Αυστηρώς Κατάλληλο». Αυτή την περίοδο ο Κώστας Γκρέκας κάνει επιλεγμένες δουλειές στο modeling και παράλληλα διατηρεί all day pool bar στην Καρδίτσα.

Keywords
Τυχαία Θέματα