Φάρμα spoiler αποχώρηση: Ποιος φεύγει από το παιχνίδι

Η Φάρμα του ΑΝΤ1 όσο πάει και αποκτά μεγαλύτερο κοινό αφού σύμφωνα με πληροφορίες έχει αγγίξει αρκετά ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης, γεγονός που έχει αφήσει πολλά υπονοούμενα για πιθανή συνέχεια και του χρόνου και μάλιστα όχι δύο αλλά τέσσερεις φορές την εβδομάδα.

Οι ανατροπές ωστόσο είναι και σε αυτό το ριάλιτι πάρα πολλές, αφού οι κάτοικοι της φάρμας αλλάζουν συνεχώς τελευταία.  Συγκεκριμένα, το παιχνίδι έχει υποστεί πολλές οικειοθελείς αποχωρήσεις όπως αυτή της Ειρήνης Κολλιδά και του Τάσου Ξιαρχό. Είτε

προγραμματισμένες, είτε ξαφνικές,  είτε οικειοθελείς αποχωρήσεις χαρακτήρισαν τις τελευταίες εβδομάδες ενώ δεν έλειψαν και οι επιστροφές παλιών παικτών.

View this post on Instagram

A post shared by Η Φάρμα (@farma.greece)

Επέστρεψε για να γίνει αρχηγός

Η επιστροφή που δημιούργησε κλίμα τεράστιας χαράς στη Φάρμα, είναι ο Μιχάλης Ιατρόπουλος που αφού γύρισε, σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να γίνει και αρχηγός.
Ο ίδιος πρόκειται να ορίσει τους υποψήφιους προς αποχώρηση ενώ αυτός που θα φύγει τελικά από τη «Φάρμα» θα είναι ο Βασίλης Μαντζουράνης.

View this post on Instagram

A post shared by Η Φάρμα (@farma.greece)

Αλλαγή μέρας μετάδοσης

Όσο για την ημερομηνία προβολής του τελικού; Το τελευταίο γύρισμα έχει προγραμματιστεί για τα μέσα Μαΐου και ο τελικός θα προβληθεί στις αρχές Ιουνίου, πριν ξεκινήσει ο τελικός του Euro. Η «Φάρμα» θα μεταδοθεί κανονικά και αυτή την εβδομάδα. Η μόνη αλλαγή είναι πως αντί για Παρασκευή θα μεταδοθεί Κυριακή του Πάσχα στις 20.00 και το Μεγάλο Σάββατο θα ξεκινήσει στις 21:10. Από την επόμενη εβδομάδα το ριάλιτι επιβίωσης θα επιστρέψει στις κανονικές μέρες προβολής του, δηλαδή Παρασκευή και Σάββατο.

Δείτε το trailer του Μ. Σαββάτου
Keywords
Τυχαία Θέματα