Φαντασμαγορική πρεμιέρα του Ν. Βέρτη στο «Fantasia»

Με μια φαντασμαγορική πρεμιέρα ξεκίνησε ο Νίκος Βέρτης το βράδυ της Παρασκευής τις εμφανίσεις του στο «Fantasia», το αγαπημένο πια στέκι της παραλιακής! Ο Νίκος Βέρτης μετά από μια επιτυχημένη σεζόν στην Αθήνα και ένα μικρό διάλειμμα στη Θεσσαλονίκη επέστρεψε δυναμικά ξεσηκώνοντας για μια ακόμα φορά το κοινό που βρέθηκε κοντά του για να τον απολαύσει.

Ο Νίκος Βέρτης ευδιάθετος και χαλαρός με θετική ενέργεια, καλωσόρισε

τον κόσμο που βρέθηκε στην πρεμιέρα. Ξεκίνησε ερμηνεύοντας το «Αν είσαι ένα αστέρι» με το κοινό να τον αποθεώνει! Με ανανεωμένο πρόγραμμα, με πολύ κέφι και διασκέδαση, με πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό του αλλά και με το τελευταίο του τραγούδι «Έλα» έβαλε φωτιά στην πίστα.

Μαζί του επί σκηνής η Τάμτα, μια από τις αγαπημένες νέες φωνές της ελληνικής ποπ μουσικής. Με την ιδιαίτερη σκηνική της παρουσία και το πρωτότυπο, ξεχωριστό της στιλ εντυπωσίασε το κοινό με αγαπημένα χορευτικά κομμάτια δίνοντας τον καλύτερό της εαυτό. Το πρόγραμμα πλαισιώνουν αξιόλογοι καλλιτέχνες με εξαιρετικές φωνές, η Ευδοκία Καδή, η Μαριάννα Γερασιμίδου (Mary Jeras), η Athena, ο Δήμος Μπέκε, η Μαρίνα Χανδρή, ο Νίκος Απέργης και η Αλεξάνδρα Ρασίνοφ που ξεσήκωσαν το κοινό με ένα ιδιαίτερα κεφάτο πρόγραμμα.

Το μαγαζί ήταν κατάμεστο και πολλοί φίλοι του πήγαν να τους απολαύσουν. Ανάμεσα τους ο Νίκος Βουρλιώτης που ανέβηκε στην πίστα του Fantasia και τραγούδησε το «Καλημέρα Ελλάδα», ο Στέλιος Ρόκκος, ο Κώστας Πηλαδάκης, ο Λευτέρης Πανταζής, η Μελίνα Ασλανίδου και πολλοί ακόμη.

Ο Νίκος Βέρτης για άλλη μια σεζόν υπόσχεται μαγικές νύχτες ατελείωτου κεφιού που θα μας κρατάει συντροφιά μέχρι το πρωί κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στο «Fantasia».

Fantasia
Λ. Ποσειδώνος 5, Ελληνικό
Τηλ. κρατήσεων: 210-8940302, 210-8940203
Ημέρες λειτουργίας: Παρασκευή, Σάββατο, Κυριακή
Τιμή Φιάλης: απλή 160€ / special 190€
Τιμή ποτού: 15€

Keywords
Τυχαία Θέματα