Φαίη Σκορδά τούμπα: Οι Αταίριαστοί στέλνουν… αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Φαίη Σκορδά τούμπα: Ούτε η Φαίη Σκορδά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το δίδυμο Κούτρα – Ντσούνου, στη σημερινή εκπομπή «Οι Αταίριαστοι». Χθες, η γνωστή παρουσιάστρια είχε ένα μικρό ατύχημα κατά την διάρκεια της πρωινής εκπομπής της. Πιο συγκεκριμένα, την ώρα που μιλούσε, το τακούνι της φαίνεται πως πιάστηκε στο σκαμπό της, με αποτέλεσμα να πέσει, χωρίς ευτυχώς, να τραυματιστεί.

Σήμερα λοιπόν, (Τρίτη και 13) οι παρουσιαστές της εκπομπής «Οι Αταίριαστοι», Χρήστος Κούτρας

και Γιάννης Ντσούνος, θέλησαν να στείλουν τους αγωνιστικούς τους χαιρετισμούς στην Φαίη Σκορδά, δείχνοντας το επίμαχο βίντεο και λέγοντας: «Στην απέναντι πλευρά, εάν αλλάξετε κανάλι, στον ANT1 δηλαδή, η κα Σκορδά είχε προεόρτια του Τρίτη και 13. Οι καρέκλες πάντως στον Ant1 κάτι έχουν (πέρυσι τέτοια εποχή είχε πέσει από την καρέκλα του ο Γιώργος Παπαδάκης). Παιδιά αλλάξτε τις καρέκλες. Εξαιρετική η κα Σκορδά».

Δείτε ακόμηΒασίλης Μπισμπίκης: Ο γοητευτικός ηθοποιός των “Άγριων Μελισσών” μιλά για τον γιο τουΚόνι Μεταξά: Γιατί δεν θα εμφανιστεί ξανά στο πάνελ του «Πρωινού»Ρουβάς: “Δεν ακολουθούσα μόνο τον Κασιδιάρη” – Πολάκης: “Τα θέλει ο οργανισμός σου”8 Λέξεις: Η Φαίη Σκορδά δάκρυσε όταν ο Ιωαννίδης της αποκάλυψε την συμπρωταγωνίστριά του
Keywords
Τυχαία Θέματα