Εξιχνιάστηκε …άγνωστη απαγωγή που συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Μια… άγνωστη, ολιγόλεπτη απαγωγή γυναίκας που συνέβη τον Ιούλιο του 2012, στην Αθήνα, εξιχνιάστηκε από την Ασφάλεια Αττικής.

Ο δράστης, που ταυτοποιήθηκε, τέσσερα χρόνια μετά ως απαγωγέας και ληστής της γυναίκας, είναι ήδη στη φυλακή για άλλα αδικήματα!

Όταν άρπαξε την γυναίκα από την πυλωτή της πολυκατοικίας της, στη διαδρομή των λίγων χιλιομέτρων που πρόλαβε να κάνει, απαίτησε από τον σύζυγό της τηλεφωνικά «λύτρα» ύψους 200.000 ευρώ!

Όμως,

ο απαγωγέας που στόχευε στο υψηλό ποσό, σταμάτησε σε πρατήριο βενζίνης στη Μεταμόρφωση να βάλει βενζίνη στο αυτοκίνητο! Κι εκεί, βρήκε την ευκαιρία η γυναίκα να ξεφύγει και να τρέξει στην αστυνομία να καταγγείλει την αρπαγή.

Σε ότι αφορά επακριβώς την ταυτότητα του δράστη, είναι και για την Αστυνομία, άγνωστη. Όταν είχε συλληφθεί για παράνομη διακίνηση μεταναστών, άλλοτε δήλωνε Λιβανέζος κι άλλες φορές Παλαιστίνιος!

Ως προς το χρονικό της περίεργης υπόθεσης, που δεν είχε γίνει ποτέ γνωστή, αφού διήρκεσε πολύ λίγο (σ.σ. άρπαγμα της τίγρης) την 12-7-2012 άγνωστος, τότε, δράστης με απειλή μαχαιριού ακινητοποίησε την ημεδαπή γυναίκα, την επιβίβασε βιαίως στο αυτοκίνητό της, της έδεσε τα χέρια και αναχώρησε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Κατά τη διάρκεια της αρπαγής επικοινώνησε με το σύζυγό της απαιτώντας την καταβολή χρηματικού ποσού (200.000 ευρώ) ως λύτρα, προκειμένου να την απελευθερώσει.

Η απαχθείσα, όταν ο δράστης σταμάτησε το αυτοκίνητο σε πρατήριο υγρών καυσίμων, ανακοίνωσε η Αστυνομία, εκμεταλλευόμενη την πρόσκαιρη απουσία του, κατάφερε να λυθεί και να εξέλθει του αυτοκινήτου.

Ο δράστης αντιλαμβανόμενος την διαφυγή της απαχθείσας, εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά από πολύχρονες έρευνες και αξιοποίηση όλου του προανακριτικού υλικού επετεύχθη η ταυτοποίηση των στοιχείων του δράστη.

Ο δράστης εκτίει ποινή κάθειρξης είκοσι πέντε ετών, όπως προαναφέρθηκε, για παράνομη μεταφορά μεταναστών.

Το άρθρο Εξιχνιάστηκε …άγνωστη απαγωγή που συνέβη πριν από τέσσερα χρόνια! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα