Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης – Νέα δίωξη από τον εισαγγελέα

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της 21χρονης Ελένης, που έχει ταράξει το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη εναντίον των δύο φερόμενων δραστών και για βιασμό.

Μια κατηγορία που βασίζεται στα ευρήματα της ιατροδικαστικής έκθεσης.

Οι δυο άνδρες, αφού μετέφεραν την κοπέλα στην εξοχική κατοικία ενός εκ των δύο -η οποία απέχει περίπου 50 λεπτά με το αυτοκίνητο από το κέντρο της Ρόδου- απαίτησαν να ενδώσει στις σεξουαλικές

τους προτάσεις.

Όταν εκείνη αρνήθηκε, τότε οι δύο άνδρες αντέδρασαν βίαια.

Ο ένας εκ των δύο, συγκεκριμένα ο Αλβανός κατηγορούμενος, αναφέρει στην κατάθεσή του ότι ο Έλληνας φίλος του χτύπησε την φοιτήτρια με την συσκευή σιδερώματος στο κεφάλι.

Εκείνη έπεσε στο πάτωμα αναίσθητη, αποδίδοντας τον θάνατο της στη βίαιη και ξαφνική αντίδρασή του.

Ο φίλος του ωστόσο αρνείται τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι δεν ήταν αυτός που την σκότωσε.

Πώς έφτασε στην ομολογία ο Αλβανός

Λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα της Τρίτης, ο 19χρονος με καταγωγή από την Αλβανία, «έσπασε» στις επίμονες και ερωτήσεις των ανακριτικών υπαλλήλων του Λιμενικού στη Ρόδο και ομολόγησε την εμπλοκή του στη δολοφονία της Ελένης.

Ο 21χρονος Έλληνας δεν μιλάει εύκολα. Και οι δύο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Ρόδου, από τον οποίο ζήτησαν 48ωρη προθεσμία για να απολογηθούν.

Ο Έλληνας, γόνος γνωστής επιχειρηματικής οικογένειας στους Πεύκους στη Λίνδο, δεν έχει ομολογήσει, ενώ ρίχνει ευθύνες σχετικά με την εξαφάνιση της κοπέλας στον αλβανικής καταγωγής φίλο του.

Οι αρχές έφθασαν στα ίχνη των δύο, όταν βίντεο από κάμερα κλειστού κυκλώματος «συνέλαβε» ένα λευκό βανάκι.

Το βανάκι ανήκει στον πατέρα του Έλληνα και φαινόταν καθ΄οδόν από σημείο κοντά στο σπίτι της άτυχης 21χρονης με επιβάτες την κοπέλα και τον Έλληνα.

Από εκείνο το σημείο και όταν βρέθηκε και το πτώμα της 21χρονης Ελένης ξεκίνησαν οι έρευνες που κατέληξαν στην προσαγωγή των δυο ατόμων. Το κατώφλι των αρχών πέρασε και ο πατέρας του Έλληνα.

Στο μεταξύ, συγκλονιστικό ήταν το ξέσπασμα της μάνας που μεταδόθηκε Live από τον ΣΚΑΪ.

Κατακραυγή στο facebook του Ροδίτη

Μαζική επίθεση με υβριστικά σχόλια δέχεται από το πρωί στο προφίλ του στο Facebook, ο Μ.Κ., εκ των δυο κατηγορουμένων για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη.

«Όσα λεφτά και αν έχετε δεν θα γλιτώσεις. Και έξω να βγεις φυλακή θα είναι και πάλι» είναι ένα από τα… ήπια μηνύματα που του απευθύνουν. «Θα περάσεις καλά στη φυλακή…», «Δεν τους αξίζει η φυλακή. Η θανάτωση τους αξίζει και μόνο» αναφέρεται παρακάτω.

Στο προφίλ του Έλληνα πάντως, αναφέρεται ως ημερομηνία γέννησης η 9η Δεκεμβρίου του 1995.

Κάτι που «ανεβάζει» την ηλικία του στα 23 χρόνια -και όχι 20 ή 21 όπως παρουσιάζεται από χθες.

Το άρθρο Εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της Ελένης – Νέα δίωξη από τον εισαγγελέα εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα