Εξαρθρώθηκαν δύο μεγάλες σπείρες διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών σε Βόλο και Λάρισα

Δύο σπείρες με πολλά μέλη οι οποίες διακινούσαν και πουλούσαν ναρκωτικά στην Θεσσαλία, εξαρθρώθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία. Όπως έγινε γνωστό μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί περισσότερα από 30 άτομα σε Βόλο και Λάρισα.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. μετά την ολοκλήρωση των ερευνών θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση της υπόθεσης το πρωί του Σαββάτου στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση της Θεσσαλίας στη Λάρισα.

Με

βάση τα όσα αναφέρονται από αστυνομικές πηγές το κύκλωμα της Λάρισας αποτελούσαν 119 άτομα εκ των οποίων συνελήφθησαν έως τώρα τα 17 σε Λάρισα, Θεσσαλονίκη και Κατερίνη. Ανάμεσα στους συλληφθέντες είναι τα τρία αρχηγικά μέλη. Από την έρευνα προέκυψε ότι ασχολούνταν με διακίνηση ναρκωτικών σε διάφορες περιοχές της Θεσσαλίας αλλά κυρίως στη Λάρισα. Κατά τις έρευνες κατασχέθηκε ένα κιλό ακατέργαστης κάνναβης και μικροποσότητες άλλων ναρκωτικών ουσιών.

Όσον αφορά το κύκλωμα στο Βόλο το αποτελούσαν 24 άτομα εκ των οποίων έχουν συλληφθεί τα 16 σε Βόλο και Λάρισα ανάμεσα στα οποία τρία αρχηγικά μέλη. Οι συγκεκριμένοι, όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα, ασχολούνταν με εισαγωγή και διακίνηση ναρκωτικών, κυρίως χάπια και μικροποσότητες κοκαϊνης και κάνναβης σε Θεσσαλία και Αττική.

Keywords
Τυχαία Θέματα