Εξαρθώνεται ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα κλοπών αυτοκινήτων και φορτηγών

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Του Πέτρου Καρσιώτη

Έκλεβαν αυτοκίνητα και μικρά φορτηγάκια από πολλές περιοχές της χώρας, τα έφερναν στην Αττική και σε διαλυτήριο των δυτικών προαστίων τα έκαναν…βίδες, πουλώντας τα ανταλλακτικά τους στη λεγόμενη μαύρη αγορά!

Από χθες το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη παράλληλη έρευνα ομάδων αστυνομικών της Ασφάλειας Αττικής σε Ιωάννινα, Αιτωλοακαρνανία και Αττική, για την πλήρη εξάρθρωση της εγκληματικής οργάνωσης.

Μέλη της συμμορίας, σύμφωνα με τις πληροφορίες

που διέρρευσαν από αστυνομικές πηγές, δραστηριοποιούνταν και στο «χρυσοφόρο» εμπόριο ναρκωτικών, εισάγοντας μεγάλες ποσότητες χασίς ιδιαίτερα από την Αλβανία.

Έως τα μεσάνυχτα οι αστυνομικοί, που έχουν αναλάβει την υπόθεση, είχαν προχωρήσει σε επτά συλλήψεις μελών της εγκληματικής οργάνωσης, εκ των οποίων οι έξι είναι αλλοδαποί και ένας Έλληνας.

Η Ασφάλεια, από τα στοιχεία που προέκυψαν για τη δράση ενός εκ των μεγαλυτέρων κυκλωμάτων κλοπών αυτοκινήτων, έφθασαν και στο διαλυτήριο στη Δυτική Αττική, όπου βρέθηκαν μπροστά σε μια απίστευτη εικόνα.

Έχει βρεθεί πλήθος κλεμμένων ιδιωτικής χρήσης αυτοκινήτων και φορτηγών, ενώ είναι εκατοντάδες τα εξαρτήματα και τα ανταλλακτικά τα οποία κατασχέθηκαν στο εσωτερικό του μυστικού διαλυτηρίου.

Επίσης στον ίδιο χώρο όπου εξακολουθούν να κάνουν καταμέτρηση των ευρημάτων έχουν εντοπιστεί άδειες και πινακίδες κυκλοφορίας, καθώς μία από τις πρακτικές των μελών αυτών των οργανώσεων είναι και να παραποιούν στοιχεία κλεμμένων αυτοκινήτων και να τα εφοδιάζουν με νόμιμα στοιχεία ίδιας μάρκας τρακαρισμένων!

Ακολούθησαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες, έρευνες παρουσία εισαγγελέων στα σπίτια των συλληφθέντων όπου βρέθηκαν 3 πιστόλια, φυσίγγια, πολλά πλαστά έγγραφα, σφραγίδες, Αστυνομικές ταυτότητες και αμέτρητα κλειδιά αυτοκινήτων.

Η έρευνα συνεχιζόταν σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της αστυνομίας και επίσημη ανακοίνωση για την υπόθεση αναμένεται σήμερα από την Ασφάλεια Αττικής.

Το άρθρο Εξαρθώνεται ένα από τα μεγαλύτερα κυκλώματα κλοπών αυτοκινήτων και φορτηγών εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα