Έξαψη spoiler Θάνος: Αυτός θα είναι ο τραγικός επίλογος του

Η Έξαψη είναι ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο, σε σενάριο Τίνας Καμπίτση και σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Μία σειρά ερωτικού πάθους, όπου τα πάντα μπορούν να συμβούν, τα «φρένα» των ηρώων σπάνε και οδηγούνται σε απρόβλεπτες καταστάσεις.  Πώς ανατρέπονται ζωές συμβιβασμένες στην όμορφη καθημερινότητά τους; Πώς οι άνθρωποι μπορούν να οδηγηθούν σε πράξεις που μέχρι και πριν λίγο δεν τις είχαν φανταστεί; Πού μπορείς να φτάσεις για τον έρωτα;

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας,

Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Νίκος Πουρσανίδης, Κωνσταντίνος Κάππας,
Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου
Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα. Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου
Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένια Ψυλλιά κ.α

Σενάριο: Τίνα Καμπίτση
Σκηνοθεσία: Βασίλης Τσελεμέγκος
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιάννης Δασκαλοθανάσης G.S.C
Πρωτότυπη Μουσική: DNA (Μιχάλης Νιβολιανίτης – Αλέξανδρος Χρηστάρας)
Executive Producer: Σταύρος Καπελούζος
Διεύθυνση Παραγωγής: Σπύρος Σάββας, Βασίλης Διαμαντίδης
Εκτέλεση Παραγωγής: Pedio Productions

Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια

Όλα πια έχουν βγει στο φως. Ο Θάνος είναι εκείνος που κρύβεται πίσω από τη δολοφονική απόπειρα της Βίκυς αλλά και τον φόνο της Ίριδας. Ο κλοιός έχει στενέψει επικίνδυνα γύρω του και η αστυνομία είναι πολύ κοντά στη σύλληψή του. Όλα τα στοιχεία έχουν πλέον ενωθεί και η εικόνα του παζλ είναι ξεκάθαρη. Ο Μηνάς ήταν τελικά το εξιλαστήριο θύμα της υπόθεσης καθώς όλες οι ενδείξεις ήταν εναντίον του και τον ενοχοποιούσαν. Όμως βρήκε την άκρη του νήματος έχοντας ένα στοιχείο που θα μπορούσε να τον βοηθήσει. Γι’ αυτό παραδόθηκε στην αστυνομία. Τώρα συνεργάζεται μαζί της προκειμένου ο δράστης να συλληφθεί. «Ο Θάνος δεν πρέπει να καταλάβει ότι είναι ύποπτος και θολώσει τα νερά. Πρέπει να τον αιφνιδιάσουμε», τονίζει στους συναδέλφους του. Είναι η ευκαιρία του να καθαρίσει το όνομά του και η αλήθεια να βγει στο φως. Θα είναι για εκείνον μια μεγάλη δικαίωση.

Μαρίνα και Ορφέας διαπιστώνουν πως όλα τα βήματα που έκανε η αστυνομία ήταν σχεδιασμένα από τον ίδιο τον ένοχο. Γεγονότα και μαρτυρίες από το παρελθόν του έρχονται στην επιφάνεια. Ένα παιδί παραμελημένο από τη διάσημη μητέρα του, ηθοποιό Ερριέτα Δανέζη, η οποία δεν του έδωσε ούτε αγάπη ούτε προσοχή. Όλο αυτό στο μυαλό του έγινε εμμονή και μίσος. Ύστερα από τη μητέρα του, η Βίκυ Βούλγαρη ήταν η δεύτερη γυναίκα που μπήκε στη ζωή του και την ερωτεύτηκε εμμονικά, χωρίς εκείνη να αντιληφθεί το παραμικρό.

Το τέλος του πλησιάζει

«Αυτό είναι το πρόβλημα. Ποτέ σου δεν με είδες», της είπε όταν πήρε το θάρρος και πήγε στο σπίτι της με λουλούδια για να βγουν ραντεβού. Ο Θάνος δεν μπορούσε να αντέξει μια ακόμη απόρριψη,γι’ αυτό και ο έρωτάς του μετατράπηκε σε εκδίκηση. Όμως ο κλοιός σφίγγει γύρω του. «Ελπίζω αυτή τη φορά να μη μας ξεφύγει», λέει η Μαρίνα στον Ορφέα. «Έχω ήδη ζητήσει ένταλμα σύλληψης», την καθησυχάζει εκείνος.

Keywords
Τυχαία Θέματα