Έξαλλη η Σταμάτη: «Αν δεν αποφυλακιστεί ο Άκης σήμερα, θα τα τινάξω όλα στον αέρα» (video)

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Σε έξαλλη κατάσταση βγήκε το μεσημέρι από το κτίριο των φυλακών Κορυδαλλού η Βίκυ Σταμάτη. Ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται πως δεν θα αποφυλακιστεί ούτε σήμερα, εξαιτίας γραφειοκρατικών κολλημάτων.

Στον Κορυδαλλό βρίσκονται και οι δικηγόροι του πρώην υπουργού με έναν εξ αυτών, τον κύριο Νικολάου, να λέει πως «θα ξεχάσουμε και τα νομικά μας σε λίγο» ενώ μίλησε για εμπαιγμό

από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Σύμφωνα με τον ίδιο, η κ. Σταμάτη είπε πως «αν δεν βγει και σήμερα ο Άκης θα τα τινάξω όλα στον αέρα», ενώ είναι έτοιμη να προχωρήσει ακόμα και σε απεργία πείνας.

Το πρόβλημα είναι πως στον πρώην υπουργό έχουν επιβληθεί δύο ποινές, η πρώτη κάθειρξης 5,5 ετών για το πόθεν έσχες και η δεύτερη κάθειρξης 20 ετών για τα εξοπλιστικά.

Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου Εφετών που αφορά στην υπό όρους απόλυσή του με καταβολή χρηματικής εγγύησης 200.000 ευρώ, απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και παρουσίασής του στο Αστυνομικό Τμήμα, σχετίζεται αποκλειστικά και μόνο με την ποινή κάθειρξης των 20 ετών.

Όμως ο Άκης Τσοχατζόπουλος δεν είχε αιτηθεί συγχώνευση των δύο ποινών.
Η διοίκηση της φυλακής προκειμένου να αποφυλακίσει τον Τσοχατζόπουλο αναμένει εντολή από την Εισαγγελία Εφετών.

Λίγο μετά τη 1 μετά το μεσημέρι η Διοίκηση των φυλακών ενημέρωσε του δικηγόρους πως έχει στείλει χαρτί στην εισαγγελία εφετών προκειμένου να ενημερωθεί για την ποινή που έχει εκτίσει αναφορικά με την υπόθεση του «πόθεν έσχες».

Το άρθρο Έξαλλη η Σταμάτη: «Αν δεν αποφυλακιστεί ο Άκης σήμερα, θα τα τινάξω όλα στον αέρα» (video) εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα