Εξαδάκτυλος κορονοϊός: Φοβήθηκα πολύ όταν βρέθηκα θετικός

Για την περιπέτεια της υγείας του, καθώς διαγνώστηκε θετικός με κορωνοϊό, μίλησε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιος Εξαδάκτυλος. Ο κ. Εξαδάκτυλος δεν γνωρίζει με ποιόν τρόπο κόλλησε τη νόσο. Ήδη λαμβάνει κολχικίνη και ακολουθεί κατά γράμμα τις οδηγίες των ιατρών του. «Φοβήθηκα, φοβήθηκα πολύ», διότι όπως εξήγησε έχει και μια ηλικία, βάρος αλλά και υπέρταση. Πρόσθεσε επίσης ότι είναι μεγάλη η αναστάτωση να διακόπτει κανείς όλες τις δραστηριότητές του για 15 ημέρες.

Ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος,

πρόεδρος του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ) είναι πλαστικός χειρουργός, τέως αντιπρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας Μαστολογίας, ενώ από το 2000 είναι διδάκτωρ του τμήματος Ιατρικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Συνεργάζεται με τα ιδιωτικά νοσοκομεία Άγιος Λουκάς, Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο και Γένεσις. Μετεκπαιδεύτηκε στις ΗΠΑ με εκπαιδευτική άδεια από το Queen Victoria Hospital στην ενδοσκοπική πλαστική χειρουργική και απέκτησε τίτλο ειδικότητας τον Απρίλιο του 1995. Ειδικεύτηκε στην Πλαστική Χειρουργική ως έμμισθος ειδικευόμενος σε νοσοκομεία της Αγγλίας από το 1991έως το 1996.

Από το 1987 έως το 1991 ειδικεύθηκε στη Γενική Χειρουργική, Ορθοπεδική και ΩΡΛ στα στρατιωτικά νοσοκομεία Αλεξανδρούπολης και Θεσσαλονίκης και στα νοσοκομεία ΑΧΕΠΑ και Κεντρικό. Γεννήθηκε το 1963 στη Θεσσαλονίκη και μιλάει αγγλικά και γαλλικά.

Δείτε ακόμηΓερμανική βόμβα για το εμβόλιο της AstraZeneca: Μόνο 8% αποτελεσματικότηταΣτο 4,6% ο βαθμός θετικότητας στη χώρα, 59 τα μεταλλαγμένα κρούσματαΒαρύ ιικό φορτίο στην Αττική – Ο χάρτης των κρουσμάτωνΠάτρα: 35χρονη με κορονοϊό, διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου
Keywords
Τυχαία Θέματα