Έτσι θα μάθεις πόσο αξίζει το προφίλ σου στο Instagram

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Για αρκετούς τα social media δεν είναι απλά μέσα δικτύωσης και επικοινωνίας, αλλά και πηγή χρημάτων.

Η αλήθεια είναι πως το να μπορείς μέσω των post σου επηρεάζεις τη γνώμη και τις προτιμήσεις των followers σου, μετράει. Όσο περισσότερους followers έχει ένα προφίλ τόσο πιο ελκυστικό είναι για τις εταιρείες και τα brands που θέλουν να προωθήσουν τα προϊόντα τους μέσω αυτών.

Αν έχετε λογαριασμό στο Instagram που,

αυτή τη στιγμή θεωρείται ο «βασιλιάς» των social media, σίγουρα ακολουθείτε κάποιους από τους σύγχρονους εγχώριους και διεθνείς influencers και πιθανόν έχετε σκεφτεί πόσο ωραίο θα ήταν να μπορούσατε να το κάνετε κι εσείς αυτό.

Αν η συγκεκριμένη τακτική μπορεί να σε βοηθήσει να βγάλεις κάποιο έξτρα εισόδημα, γιατί να μη το προσπαθήσεις;

Τον τελευταίο καιρό έχουν αρχίζει να παίζουν δυνατά στο παιχνίδι και οι λεγόμενοι micro influencers, δηλαδή άτομα με μικρότερο σε αριθμό κοινό, αλλά ισχυρό engagement προς τους followers τους. Μάλιστα, όλα και πιο συχνά προτιμώνται από τις εταιρείες, αφού, τις περισσότερες φορές, οι celebrities ή τοπ inffluencers είναι οικονομικά απλησίαστοι.

Σε αυτό το σημείο, έρχεται λοιπόν ένα σάιτ που μπορεί να σας βοηθήσει να υπολογίσετε τι αξία θα είχε ένα ποστ στο δικό σας προφίλ;

Και το όνομα αυτού inkifi.com το οποίο έχει αναπτύξει ένα σύστημα που μεταφράζει το προφίλ σας σε αξία ανά ποστ.

Η χρήση του είναι πολύ απλή. Εισάγετε το όνομα του λογαριασμού σας στο Instagram μέσα στο ειδικό πλαίσιο και, με ένα κλικ, σας βγάζει την αξία που θα είχε ένα ποστ σας (σε λίρες και από κάτω σε δολάρια).

Το άρθρο Έτσι θα μάθεις πόσο αξίζει το προφίλ σου στο Instagram εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα