Εθνική ομάδα: Ανακοινώθηκε η προεπιλογή των παικτών που αγωνίζονται στο εξωτερικό

Ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ η προεπιλογή που έκανε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός και η οποία αφορά τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο κ. Ρανιέρι συμπεριέλαβε στην προεπιλογή της Εθνικής μας ομάδας για τους αγώνες με τα νησιά Φερόε (προκριματικά EURO 2016, 14/11/2014) και την Σερβία (φιλικό, 18/11/2014), 17 ποδοσφαιριστές.

Στην προεπιλογή δεν έχει περιληφθεί ο Γιώργος Σαμαράς

σε αντίθεση με τον Φάνη Γκέκα ο οποίος σκοράρει συνεχώς στο τουρκικό πρωτάθλημα με την Ακχισάρ, ενώ συμπεριελήφθη και ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ο οποίος δείχνει ότι βρίσκεται σε καλή κατάσταση έχοντας πετύχει δύο γκολ με τη Μπάγερ Λεβερκούζεν την τελευταία εβδομάδα.

Η προεπιλογή των παικτών μας που αγωνίζονται στο εξωτερικό:

Τερματοφύλακες

Ορέστης Καρνέζης (Ουντινέζε), Στέφανος Καπίνο (Μάιντς)

Αμυντικοί

Βασίλης Τοροσίδης (Ρόμα), Κώστας Μανωλάς (Ρόμα), Σωκράτης Παπασταθόπουλος (Ντόρτμουντ), Κυριάκος Παπαδόπουλος (Λεβερκούζεν), Βαγγέλης Μόρας (Βερόνα), Αβραάμ Παπαδόπουλος (Τράμπζονσπορ), Χοσέ Χολέμπας (Ρόμα), Νίκος Καράμπελας (Λεβάντε), Κώστας Σταφυλλίδης (Φούλαμ)

Μέσοι

Χάρης Μαυρίας (Σάντερλαντ), Ανδρέας Σάμαρης (Μπενφίκα), Παναγιώτης Κονέ (Ουντινέζε), Λάζαρος Χριστοδουλόπουλο (Βερόνα), Παναγιώτης Ταχτσίδης (Βερόνα)

Επιθετικοί

Φάνης Γκέκας (Ακχισάρ)

Keywords
Τυχαία Θέματα