Εθνική – κορωνοϊός: Καραντίνα για εφτά!

Εθνική – κορωνοϊός: Προέκυψε πρόβλημα με επτά από τους ποδοσφαιριστές της Εθνικής μας, που, αγωνίζονται στο εξωτερικό. Μετά το δεύτερο κρούσμα στις τάξεις της ομάδας, ο ΕΟΔΥ έδωσε εντολή στους αθλητές να παραμείνουν στην Ελλάδα και τους απαγορεύτηκε να ταξιδέψουν. Οι συγκεκριμένοι αθλητές έκαναν τεστ ανίχνευσης τους κορωνοϊού την Δευτέρα, μόλις έφτασαν στην Πριστίνα για τον αγώνα με το Κόσοβο. Οι επτά

ποδοσφαιριστές είναι οι  Κουλούρης, Σιόβας, Σταφυλίδης, Λαμπρόπουλος, Κυριακόπουλος, Παυλίδης και Ρότα.

Για να μπορέσουν να αποχωρήσουν από την Αθήνα και να ενταχθούν στις ομάδες τους, θα πρέπει να υποβληθούν εκ νέου σε τεστ. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο, είναι να κάνουν αύριο το τεστ. Αν τα αποτελέσματα είναι αρνητικά θα μπορέσουν να αναχωρήσουν από την Ελλάδα. Τυχεροί στάθηκαν οι  Μπακασέτας, Μπάρκας, Ζέκα και Φούντας, οι οποίοι, έφυγαν κατευθείαν από το Κόσοβο για τις χώρες στις οποίες παίζουν και δεν χρειάστηκε να έρθουν πρώτα στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή.

Εθνική – κορωνοϊός: Ατομικό ως …μίνι καραντίνα οι δύο του ΠΑΟ

Ακόμα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός πήρε την απόφαση να βάλει σε 24ωρη απομόνωση τους δύο ποδοσφαιριστές του, που, ήταν στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος. Πιο συγκεκριμένα, οι Δημήτρης Κουρμπέλης και Σωκράτης Διούδης έκαναν ατομικό πρόγραμμα, δεν ήρθαν σε επαφή με την υπόλοιπη ομάδα και φορούσαν μάσκα στους κλειστούς χώρους. Ενώ, θα υποβληθούν σε τεστ αύριο, με την υπόλοιπη ομάδα να κάνει τεστ την Παρασκευή.

Η ίδια κατάσταση ισχύει και στην πρώην ομάδα του Λημνιού, αφού, ο ΠΑΟΚ έβαλε σε απομόνωση τον Πασχαλάκη. Ο τερματοφύλακας του «δικέφαλου» ήταν συγκάτοικος του Λημνιού στην αποστολή της Εθνικής. Το ίδιο ισχύει και για τον Τζόλη. Ενώ, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές που είχαν διεθνής υποχρεώσεις θα υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης του κορωνοϊού αύριο το πρωί.

Δείτε ακόμη: Παλικαρίσια νίκη 2-1 στην Πρίστινα με Κόσοβο η Εθνική“Αυτοκτόνησε” η team Mercedes, πρώτη θέση ο Γκασλί!Μια ανάσα από την απόκτηση του Λιβάι Γκαρσία η ΑΕΚ
Keywords
Τυχαία Θέματα