Εθελοντική δράση καθαρισμού παραλίας Μαγγάνων

O Φορέας Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης (ΕΠΑΜΑΘ) και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Βιστωνίδας απευθύνουν ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στην εθελοντική δράση καθαρισμού στην παραλία Μαγγάνων, το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 10.00 π.μ.

Σημείο συνάντησης: Ο χώρος στάθμευσης μπροστά από τις καφετέριες στην παραλία Μαγγάνων.

Ο Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου-Βιστωνίδας-Ισμαρίδας συμμετέχει στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης

αυτής στο πλαίσιο των δράσεων του για την αποτελεσματικότερη προστασία και ανάδειξη του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, αλλά και του προγράμματος Εθελοντισμού, μέσω της πράξης «Προστασία και Διατήρηση της Βιοποικιλότητας του ΕΠΑΜΑΘ» που χρηματοδοτείται από το ΕΠΠΕΡΑΑ.

Η δράση υλοποιείται με αφορμή την «Παγκόσμια Ημέρα Ακτών», και υποστηρίζεται από το Δήμο Τοπείρου και από τους εθελοντές του Wave Running. Στόχος είναι η ανάδειξη και η προστασία του παράκτιου αυτού τμήματος του Εθνικού Πάρκου Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, που είναι χώρος επίσκεψης για περιβαλλοντικές δράσεις, λουόμενους και οικοπεριηγητές.

Όσοι πολίτες και φορείς επιθυμούν να συμμετάσχουν στη δράση αυτή, μπορούν να ενημερώσουν με ένα ηλεκτρονικό μήνυμα στο [email protected]

Keywords
Τυχαία Θέματα