Ετεοκλής Παύλου γονείς: Η αποκάλυψη για την παιδική του ηλικία

Ο Ετεοκλής Παύλου έκανε μία αποκάλυψη για την οικογένειά του και τα παιδικά του χρόνια. Ο παρουσιαστής μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@Star» κι αρχικά, αναφέρθηκε στη μητρική αγάπη, που καμιά φορά ίσως, γίνεται υπερβολική. «Δεν θέλω να κατηγορήσουμε τους γονείς για την υπέρμετρη αγάπη που μπορεί να δείχνουν. Είτε λανθασμένα, είτε όχι. Η μάνα είναι μάνα και μπορεί να δείξει την αγάπη της και αυτό δεν σημαίνει ότι θα κάνει πάντα καλό στο παιδί, αλλά είναι η αγάπη της μάνας. Από εκεί και πέρα, είναι

στο χέρι του παιδιού το πώς θα το διαχειριστεί και τι θα κάνει εκείνο στη δική του οικογένεια. Δεν σημαίνει ότι επειδή γεννήθηκες έτσι και μεγάλωσες έτσι, φταίει πάντα ο γονιός. Μετά τα 18, σταματάει να φταίει ο γονιός και λες “πρέπει να πάρω τη ζωή στα χέρια μου και πρέπει να δω τι είναι καλό, τι συνεχίζω να κάνω και τι όχι”», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στους δικούς του γονείς. «Εμένα ο πατέρας μου πέθανε όταν ήμουν επτά χρονών. Η μητέρα μου δούλευε και με έβλεπε μισή ώρα την ημέρα. Μεγαλώσαμε πιο πολύ μόνοι μας. Η μητέρα μας είχε την ανάγκη να μας προσφέρει τα πάντα, σίγουρα μας κακόμαθε και κάπου. Δεν μπορώ να την κρίνω όμως, επειδή με κακόμαθε κάπου. Είναι στο χέρι το δικό μου το πώς θα φερθώ και το μήνυμα που πήρα εγώ και το πώς θα φερθώ στη γυναίκα μου», εξήγησε.

Τέλος, ανέφερε: «Πολλές φορές, οι συνθήκες της ζωής δείχνουν ότι αυτό είναι πολυτέλεια. Πολλές φορές, δεν υπάρχει ο χρόνος να εκπαιδεύσει ο γονιός το παιδί, όταν οι απαιτήσεις είναι τόσο μεγάλες και λείπει ο ένας. Δεν είναι τόσο εύκολο ως πράξη».

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ετεοκλής Παύλου,eteoklis pavlou