Εστιατόριο πρόσφερε πιάτο στους πελάτες που ήταν «αφιερωμένο» στον ξυλοδαρμό της Rihanna!

Η Rihanna εμφανίστηκε στο αεροδρόμιο του Λος Άντζελες με μαύρο τζόκεϊ καπέλο που έγραφε «Αγόρι», αλλά νωρίτερα πρόλαβε και έγραψε στο twitter «Το αγόρι μου μίλαγε όλη την νύχτα»;;;

Το περίεργο δεν είναι αυτό που έγραψε η τραγουδίστρια, αλλά ένα Λονδρέζικο εστιατόριο ονόματι “Chops & Hops”, που εμφάνισε στην σελίδα του στο facebook & στο twitter,

ένα νέο πιάτο με τον πιασάρικο τίτλο «ο Chris Brown και η Rihanna δημιούργησαν από κοινού ένα ‘’νικητήριο διάσημο’’ σάντουιτς. Πάρτε το, στα χέρια σας, αυτό το σάντουιτς με προέλευση από την Καραϊβική!».

Η διεύθυνση του εστιατορίου συνεχίζοντας το κακόγουστο «αστείο» έγραψε: «Ο Chris Brown δεν πρόκειται να σας δείρει αν το φάτε, εκτός αν το όνομά σας ξεκινά από R και τελειώνει σε A!!!!!!!!!!»

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το σχόλιο της επιχείρησης πάνω στην σωματική επίθεση που δέχθηκε η τραγουδίστρια από τον τότε σύντροφό της.

Μία πελάτης του εστιατόριου, η Nancy Downend Ferguson με επιστολή της στην επιχείρηση, έγραψε: «Δεν το πιστεύω ότι το θεωρείται σωστό αυτό που γράψατε. Ήμουν πιστή πελάτης σας αλλά μετά από αυτό δεν θα ξανάρθω».

Το εστιατόριο από την πλευρά του, προσπάθησε να «μαζέψει τα ασυμμάζευτα» λέγοντας: «Οι ιδιοκτήτες του εστιατορίου και το προσωπικό μας, δεν υποστηρίζουμε την οικογενειακή βία. Πολλοί από εσάς μπορεί να έχετε ζήσει κάτι παρόμοιο και να καταλάβατε ότι δεν κάναμε κάποιο αστείο. Έχουμε προσφέρει φιλανθρωπικό έργο, και τα έσοδα από αυτό το πιάτο θα πάνε σε οργανώσεις κατά της βίας. Το εστιατόριο μας είναι οικογενειακό και ποιοτικό. Θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας που γίνεται από καρδιάς».

Τι να πούμε, τα λόγια περιττεύουν…!

Keywords
Τυχαία Θέματα