Έστειλε μήνυμα με το … καλημέρα! Τριάρα στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός!

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Έδειξε τα «δόντια» του με το … καλημέρα, ο Παναθηναϊκός και δείχνει αν και νωρίς , ότι έχει την ομάδα για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα.

Το «Τριφύλλι» έκανε «περίπατο» απέναντι στον Λεβαδειακό και τον νίκησε με 3-0, Λεντέσμα, Γουακάσο και Λέτο, οι σκόρερς.

Το ματς

Ο Παναθηναϊκός έδειξε τις διαθέσεις του

από νωρίς και προειδοποίησε τον Λεβαδειακό, αφού σκόραρε μόλις στο 2′ με τον Μπεργκ, αλλά το γκολ ακυρώθηκε σωστά ως οφσάιντ. Οι Πράσινοι ήταν πολύ πιεστικοί στο ξεκίνημα και έβρισκαν πολλούς χώρους, τους οποίους εκμεταλλεύτηκε στο 7′ ο Σουηδός άσος, που ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μαχαίρα, με τον Σιδηρόπουλο να υποδεικνύει πέναλτι.

Ο Λεντέσμα το εκτέλεσε εύστοχα για το «τριφύλλι» και έκανε το 0-1 στο 8‘. Καλύτερο ξεκίνημα δεν θα μπορούσαν να φανταστούν οι παίκτες του Στραματσόνι, που συνέχισαν να είναι κυρίαρχοι στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Λιβαδειάς, δημιουργώντας συνεχώς επικίνδυνες καταστάσεις μπροστά στην εστία των γηπεδούχων.

Με τον Λεντέσμα να μοιράζει εξαιρετικά το παιχνίδι και τον Γουακάσο να είναι παντού μέσα στο γήπεδο και να απειλεί με 2-3 πολύ καλά σουτ, ο Παναθηναϊκός έδειχνε να έχει «αέρα» νικητή από την αρχή και έφτασε και στο 0-2 στο 36′ με σκόρερ τον δεύτερο, ύστερα από κεφαλιά – γύρισμα του Μπεργκ μέσα στην μικρή περιοχή (είχε προηγηθεί σέντρα από αριστερά του Ζέκα).

Ίδια εικόνα και στο δεύτερο ημίχρονο, αφού ο Παναθηναϊκός εξακολουθούσε να έχει τον απόλυτο έλεγχο και μάλιστα να χάνει και αρκετές ευκαιρίες για να διευρύνει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Στο 52΄ο Ιμπάρμπο πλάσαρε πολύ ωραία έξω από την περιοχή, αλλά ο Ναμάσκο είπε «όχι», ενώ στο 55′ ο Λουντ είδε τον κίπερ του Λεβαδειακού να του αποκρούει ένα πολύ δυνατό σουτ.

Στο 61′ ο Μπεργκ πήρε την πάσα από τον Λουντ, αλλά το πλασέ του μέσα από την μικρή περιοχή, πήγε πάνω στον Ναμάσκο, με τον Σουηδό να μην μπορεί να σκοράρει και πάλι. Στην συνέχεια μπήκε στο ματς και ο Λέτο, όμως οι Πράσινοι που δεν απειλήθηκαν καθόλου από τους γηπεδούχους, έριξαν ρυθμούς έχοντας στο μυαλό τους και το ευρωπαϊκό ματς με τον Άγιαξ την προσεχή Πέμπτη (15/9).

Παρόλα αυτά έβαλαν το κερασάκι στην τούρτα με ένα τρίτο γκολ, αυτή τη φορά από τον Λέτο στο 74‘. Ο Μπεργκ έβγαλε όμορφη κάθετη στον Μέστο, αυτός έκανε το γύρισμα και ο Αργεντινός από κοντά πλάσαρε για το 0-3.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ράνκο Ντόστανιτς): Ναμάσκο, Τριποτσέρης, Ουόν, Μιλιάζες, Μαχαίρας (46′ Καραχάλιος), Γιακουμάκης (82′ Παππάς), Μάντζιος, Μπαλγκαζουανί (65′ Βασιλείου), Ζεζίνιο, Μουλόπουλος, Καλτσάς.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Αντρέα Στραματσόνι): Στιλ, Μέστο, Ιβανόφ, Κουτρουμπής, Χουλτ, Λεντέσμα (76′ Βιγιαφάνιες), Γουακάσο, Ζέκα, Λουντ (66′ Λέτο), Ιμπάρμπο (87′ Εμποκού), Μπεργκ.

Το άρθρο Έστειλε μήνυμα με το … καλημέρα! Τριάρα στην Λιβαδειά ο Παναθηναϊκός! εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα