Έσφαξε την αδερφή της, γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Φρικτό θάνατο από τα χέρια της ίδιας της αδερφής της βρήκε μια 34χρονη, εξαιτίας του πάθους της πρώτης για τον γαμπρό της.

Η 27χρονη Σαμπάχ Καν που ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της αδερφής της, την έσφαξε. Της έκοψε το λαιμό, το χέρι και ενώ ήταν νεκρή, την έγδυσε και συνέχισε να την μαχαιρώνει με μανία. Συνολικά της κατάφερε 68 μαχαιριές.

Της είχε κόψει φλέβες, της είχε καταφέρει βαθιές μαχαιριές σε πρόσωπο, κεφάλι, χέρια.

Μάλιστα είχε σχεδιάσει τα πάντα. Περίμενε μέχρι οι γονείς της, η αδελφή της και ο άνδρας

της φύγουν από το σπίτι προκειμένου να πάνε σε μια κηδεία σε κοντινό τζαμί. Ενώ όλοι έλειπαν και εκείνη είχε μείνει σπίτι να φυλάει τα τέσσερα ανίψια της που κοιμούνταν στον πάνω όροφο, έστειλε μήνυμα στην αδελφή της λέγοντας ότι το ένα παιδί έκλαιγε και τη ζητούσε.

Μόλις μπήκε σπίτι την σκότωσε με κουζινομάχαιρο και στη συνέχεια σκηνοθέτησε ληστεία. Οκτώ ημέρες αργότερα συνελήφθη, αφού ταο κουζινομάχαιρο με το οποίο έσφαξε την αδελφή της βρέθηκε στην τσάντα της.

Την 34χρονη, η οποία ήταν μητέρα τεσσάρων παιδιών, βρήκαν νεκρή σε μια λίμνη αίματος οι γονείς της και ο άνδρας της, όταν γύρισαν το βράδυ.

Σήμερα η 27χρονη από το Λούτον οδηγήθηκε στο δικαστήριο και κρίθηκε ένοχη για το φόνο. Όπως υποστήριξε, είχε σεξουαλική σχέση με τον γαμπρό της, οδηγό ταξί Χαφέεζ..

Το άρθρο Έσφαξε την αδερφή της, γιατί ήταν ερωτευμένη με τον άντρα της εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα