Ερντογάν Κατάρ: Παρακολουθεί τον τελικό του Μουντιάλ ο Τούρκος πρόεδρος

Στις εξέδρες του σταδίου «Λουσάιλ» που βρίσκεται σε εξέλιξη ο μεγάλος τελικός του Μουντιάλ ανάμεσα σε Αργεντινή και Γαλλία, βρίσκεται ο Τούρκος πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani'nin daveti üzerine, 2022 FIFA Dünya Kupası Kapanış Töreni'ne katılmak üzere Katar'ın başkenti Doha'ya gitti. pic.twitter.com/mgdZVRVtCT

Sabah (@Sabah) December 18, 2022

Ο Ερντογάν αποδέχτηκε την πρόσκληση της κυβέρνησης του Κατάρ, με την οποία διατηρεί καλές σχέσεις, για να παρακολουθήσει από κοντά τον μεγάλο αγώνα.

Σημειώνεται πως στη Ντόχα είχε ταξιδέψει ο Ερντογάν και σε εκδήλωση που είχε πραγματοποιηθεί πριν την έναρξη της μεγάλης διοργάνωσης και είχε εγκάρδια χειραψία με τον πρόεδρο της Αιγύπτου, Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Dünya Kupası finalini izlemek için Katar'da! pic.twitter.com/TVvNq4hmGd

— SPOR (@yenisafakspor) December 18, 2022

Ο πλουσιότερος άνθρωπος του κόσμου, Έλον Μασκ, βρίσκεται στο Λουσαΐλ για να παρακολουθήσει από κοντά τη κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση, τον τελικό του Μουντιάλ ανάμεσα στην Αργεντινή και τη Γαλλία.

Μάλιστα ο Μασκ ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Twitter ένα στιγμιότυπο από την φαντασμογορική έναρξη του μεγάλου τελικού.

At World Cup right now pic.twitter.com/CG7zMMxSjE

— Elon Musk (@elonmusk) December 18, 2022

Elon Musk is at the World Cup final.#FIFAWorldCup pic.twitter.com/LLLNlED1Eu

— SPORTbible (@sportbible) December 18, 2022

Keywords
Τυχαία Θέματα