Έρευνες της αστυνομίας για το θάνατο της 21χρονης Μαρίας

Ερευνάται σχολαστικά από την αστυνομία η υπόθεση του θανάτου της 21χρονης Μαρίας Νταλιάνη στο Παγκράτι. Οι αστυνομικοί προσπαθούν να βρουν λεπτομέρειες που λείπουν από το παζλ, προκειμένου να φτάσουν στην αιτία που προκάλεσε την αυτοκτονία ή τη δολοφονία της. Σύμφωνα με πληροφορίες στελέχη της Ασφάλειας Αττικής που πήγαν στην πολυκατοικία του Παγκρατίου για να συνδράμουν στις έρευνες, δεν εντόπισαν στοιχεία που να αναδεικνύουν υποψία εγκληματικής ενέργειας, ούτε ακόμα περίπτωση μεταφοράς

του σώματός της, υποστηρίζοντας ότι τα πτωματικά υγρά αποσύνθεσης εντοπίστηκαν μόνο στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της.

Εν τω μεταξύ ούτε από την νεκροψία-νεκροτομή στην οποία προέβη ο ιατροδικαστής κ. Νίκος Καλογριάς, διαπιστώθηκαν ευρήματα που να οδηγούν σε δολοφονική ενέργεια, καθώς τα μόνα τραύματα ήταν αυτά που προκλήθηκαν από την πτώση του σώματός της από μεγάλο ύψος. Επίσης δεν υπήρχαν ίχνη στραγγαλισμού, ίχνη πάλης, ούτε ίχνη DNA υλικό άλλου ατόμου στα νύχια της, που να προσδιορίζουν ότι ενεπλάκη άλλο άτομο στο θάνατό της, ωστόσο τίποτε μέχρι στιγμής δεν αποκλείεται από την αστυνομία.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι όπως προκύπτει και από τις καταθέσεις φίλων της άτυχης Μαρίας, υπήρχε μια απογοήτευση που ενδεχομένως να την οδηγούσε στο να βάλει τέλος στη ζωή της, καθώς υπήρχε κάτι που την είχε κάνει να παραμελεί την εμφάνισή της και να μένει κλεισμένη στο σπίτι κλαίγοντας συνέχεια.

Οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. από το σύνολο των καταθέσεων που έχουν λάβει οδηγούνται στο συμπέρασμα ότι το άτυχο κορίτσι είχε ερωτική απογοήτευση και αισθανόταν περιορισμένη στις εξόδους της και καταπιεσμένη από το οικογενειακό περιβάλλον, όπως συνηθίζουν να νομίζουν τα κορίτσια της ηλικίας της.

Οι αστυνομικοί έλαβαν κατάθεση και από το 23χρονο αγόρι με το οποίο έως και τον περασμένο Απρίλιο είχε σχέση η Μαρία. Ο νεαρός κατέθεσε λεπτομέρειες για την σχέση του μαζί της, πότε την είχε δει για τελευταία φορά και πότε της ανακοίνωσε την απόφασή του να διακόψουν καθώς βρήκε ανταπόκριση από άλλη κοπέλα με την οποία ήθελε να συνάψουν σχέση.

Τέλος θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν το παρελθόν μέλους της οικογένειας το οποίο είχε κατηγορηθεί για υποθέσεις ναρκωτικών και όπλων, ενώ ερευνούν και την περίπτωση κακοποίησης της, χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχει προκύψει κάτι. Επίσης θα υπάρξει αναζήτηση και στις τηλεφωνικές επικοινωνίες που είχε η Μαρία το τελευταίο διάστημα αλλά και σε άλλες περιόδους, μέχρι να υπάρξει κάτι που θα ρίξει περισσότερο φως στην υπόθεση του θανάτου της.

Keywords
Τυχαία Θέματα