Έρχεται στην Τούμπα ο Μιγκέλ Βίτορ

Μια ανάσα από το να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Μιγκέλ Βίτορ, όπως ανακοίνωσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή θα πρόκειται για την τρίτη προσθήκε του «Δικέφαλου του Βορρά» μετά από εκείνες των Ινίγκο Λόπεθ και Γιάννη Σκόνδρα.
O 24χρονος κεντεικός αμυντικός αναδείχθηκε από την Μπενφίκα. Τα προηγούμενα χρόνια είχε αρκετές συμμετοχές στην πρώτη ομάδα, ενώ έπαιξε κι ένα χρόνο δανεικός στη Λέστερ. Φέτος είχε μόλις μία εμφάνιση

με την πρώτη ομάδα της Μπενφίκα και αρνήθηκε να ανανεώσει το συμβόλαιό του. Παράλληλα υπήρξε βασικό στέλεχος των μικρών εθνικών ομάδων της Πορτογαλίας.

Η ανακοίνωση της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη:
«Η ΠΑΕ Π.Α.Ο.Κ. ενημερώνει ότι βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις και πολύ κοντά σε συμφωνία με τον ποδοσφαιριστή της S.L. Benfica Miguel Angelo Leonardo Vitor.
Ο γεννημένος στις 30 Ιουνίου 1989 στο Torres Vedras κεντρικός αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της S.L. Benfica και το 2007 σε ηλικία 18 ετών έκανε το ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα των «αετών της Λισσαβόνας» εναντίον της Vitoria de Guimaraes, ενώ αγωνίστηκε και στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της FC Copenhagen εκμεταλλευόμενος τις απουσίες των βασικών Luisao και David Luiz με τους οποίους υπήρξε συμπαίκτης, ως τον Ιανουάριο του 2008 όταν και δόθηκε δανεικός στην Deportivo Aves.
Ακολούθησε το 2010 ο δανεισμός του στην αγγλική Leicester City, ενώ την σεζόν 2012-2013 πραγματοποίησε 11 εμφανίσεις με την Benfica B».

Keywords
Τυχαία Θέματα