Έρχεται με αλλαγές η Σταντάρ – Έτοιμοι για τη «χρυσή» πρόκριση οι πράσινοι

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Με δύο αλλαγές και μια αποχώρηση (αυτή του μοιραίου στον πρώτο αγώνα αλλά και ενός από τους καλύτερους παίκτες, τον Εζεκιέλ) στην αποστολή της έρχεται στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό η Σταντάρ Λιέγης, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League. Οι Φρανσουά Μαρκέ και Μάρτιν Μίλετς αποκλείστηκαν από την 19αδα λόγω στομαχικών διαταραχών και την

θέση τους πήραν οι Ντένι Μιλόσεβιτς και Αλί Γιασάρ, ενώ ο Εζεκιέλ πήρε μεταγραφή.

Η αποστολή, λοιπόν, του βελγικού συλλόγου έχει ως εξής: Καβασίμα, Τουράμ, Ουμπέρ, Μιλόσεβιτς, Σταμ, Τειξέϊρα, Σίμαν, Αρσλάναγκιτς, Μ’Μαέ, Φαν Ντάμε, Λουμανζά, Γιασάρ, Καρσελά, Μπία, Μ’Ποκού, Αντάρεβιτς, Μ’Μπομπό, Γουάτ και Ντε Καμάργκο.

Από την άλλη πλευρά, οι πράσινοι δείχνουν έτοιμοι να πανηγυρίσουν μαζί με τον κόσμο τους μια πρόκριση, που θα δώσει μεγάλη ώθηση στα ταμεία του «Τριφυλλιού», καθώς τα έσοδα θα φτάσουν τουλάχιστον τα 5 εκατ. ευρώ, ποσό βέβαια που μπορεί σαφώς να είναι μεγαλύτερο. Η ενδεχόμενη πρόκριση άλλωστε θα φέρει σίγουρη παρουσία στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ και σε περίπτωση μάλιστα που δεν προκριθεί ένας εκ των ΠΑΟΚ, Ατρομήτου ή Αστέρα, θα εισπράξουν περί τις 350-400 χιλ. ευρώ επιπλέον από το market pool της UEFA.

Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Μέντες έχει τεθεί στη διάθεση του Αναστασίου, ενώ και ο Πέτριτς δείχνει ότι μπορεί να προλάβει τον αυριανό αγώνα, αν και δεν είναι σίγουρο, ότι θα αγωνιστεί βασικός.

Το άρθρο Έρχεται με αλλαγές η Σταντάρ – Έτοιμοι για τη «χρυσή» πρόκριση οι πράσινοι εμφανίστηκε πρώτα στο Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. - Τα γεγονότα τώρα|.

Keywords
Τυχαία Θέματα