ΕΠΟ – Εφέσεων: Εκλέχτηκαν τα νέα μέλη

ΕΠΟ – Εφέσεων: Εκλέχτηκαν τα μέλη της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ. Οι άνθρωποι της Ομοσπονδίας στην έκτακτη γενική συνέλευση, που έγινε στην Θεσσαλονίκη, εξέλεξαν τα πέντε νέα μέλη της επιτροπής αλλά και τους αντικαταστάτες τους. Θυμίζουμε, τα προηγούμενα μέλη είχαν παραιτηθεί το καλοκαίρι.

Το έργο των νέων μελών της Επιτροπής θα είναι δύσκολο, αφού θα πρέπει να ανασυγκροτηθούν άμεσα και να εκδικάσουν την υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ξάνθη, όπως είχε εισηγηθεί το Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο (CAS) τον περασμένο Ιούλιο.

Την διαδικασία της Γενικής Συνέλευση της ΕΠΟ επιτήρησαν ο εκπρόσωπος των ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ στην χώρας μας, Χέρμπερτ Χούμπελ αλλά και ο ανεξάρτητος εμπειρογνώμονας τους, Πετρ Φούσεκ.  Οι οποίοι επιλέχτηκαν από τις ΦΙΦΑ/ΟΥΕΦΑ να συνεχίσουν την θητεία τους στην χώρα μας έως και τις 30 Νοεμβρίου. Ετσι θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και τις  διαδικασίες των εκλογών της Ελληνικής Ομοσπονδίας, που θα διεξαχθούν στις 23 Νοεμβρίου.

ΕΠΟ – Εφέσεων: Βασικά μέλη και αναπληρωτές

Τα πέντε βασικά μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ είναι:

Παπακώστας Χρήστος (46 ψήφοι)
Μπάτρη Δήμητρα (45 ψήφοι)
Κοσινά Ιωάννα (43 ψήφοι)
Στενιώτη Μαργαρίτα (42 ψήφοι)
Σιάννου Άλκηστις (40 ψήφοι)

Ενώ, οι αναπληρωματικοί Εφέτες είναι οι εξής: Μελισσινός Αντώνιος (10 ψήφοι), Γιαρένης Ηλίας (9 ψήφοι), Πουρνάρα Χριστίνα (7 ψήφοι), Λιγνού Σοφία (7 ψήφοι), Παντελίδου Αποστολίνα (4 ψήφοι).

Δείτε ακόμη: Αποκλείστηκαν στα πέναλτι Βοσνία, Ισραήλ και ΙρλανδίαΟρίστηκε το ΟΑΚΑ ως η έδρα του επόμενου τελικού κυπέλλουΤο όνομα του “λατρεμένου” Γιόσου στο τραπέζι για τον ΠΑΟ
Keywords
Τυχαία Θέματα