Επιθετική δήλωση Καμμένου μετά τις προγραμματικές δηλώσεις Τσίπρα

Μια δήλωση, άκρως προκλητική για την προηγούμενη κυβέρνηση έκανε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, εξερχόμενος του Κοινοβουλίου, μετά την ανάγνωση των προγραμματικών δηλώσεων από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

«Δεν θα πέσουμε στα τέσσερα. Είμαστε ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος. Αν τους αρέσουν (σ.σ. αυτά που προτείνει η Ελλάδα στους εταίρους),

έχει καλώς», δήλωσε αρχικά ο ίδιος, ενώ ερωτηθείς πού θα βρεθούν τα χρήματα για την υλοποίηση των εξαγγελιών της κυβέρνησης, ο κ. Καμμένος σχολίασε: «Πάντως, δεν θα βγούμε στη βίζιτα»!

Παράλληλα, κληθείς να σχολιάσει την απόφαση της ΕΚΤ να μην δέχεται τα ελληνικά ομόλογα ως ενέχυρα, από τις 11 Φεβρουαρίου, ο κ. Καμμένος έκανε λόγο για «αλητεία» και είπε ότι «οι μονομερείς αποφάσεις του Μάριο Ντράγκι είναι παράνομες».

Παράλληλα, ερωτηθείς για τα σενάρια Grexit, ο κ. Καμμένος είπε ότι δεν γνωρίζει να υπάρχει διαδικασία εξόδου μιας χώρας από την ευρωζώνη και τόνισε εμφατικά: «Ρωτήστε τον κ. Σαμαρά… Να μας πουν αυτοί που ήταν στα τέσσερα τόσα χρόνια!».

ΑΝΕΛ: Όλοι οι πατριώτες στηρίζουν την αποφασιστική στάση της κυβέρνησης

«Η αποψινή ομιλία του πρωθυπουργού δικαίωσε τις προσδοκίες του Ελληνικού λαού. Αφήνοντας πίσω τη μνημονιακή περίοδο η κυβέρνηση εθνικού σκοπού όντως πρωτοτυπεί αρνούμενη να κάνει τις γνωστές κωλοτούμπες και δηλώσεις μετανοίας στον ξένο παράγοντα που είδαμε τα τελευταία 5 χρόνια», ανέφερε η εκπρόσωπος Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Η Πατρίδα μας πλέον διαθέτει όρθιους κυβερνήτες που κάνουν τους Έλληνες υπερήφανους», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: tanea.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα