Επίθεση σε αίθουσα μπόουλινγκ Ιλινόι: Τρεις νεκροί, τρεις τραυματίες

Επίθεση σε αίθουσα μπόουλινγκ Ιλινόι: Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς στο εσωτερικό και στο εξωτερικό αίθουσας μπόουλινγκ στην πόλη Ρόκφορντ, στην αμερικανική πολιτεία Ιλινόι, ανέφερε η Αστυνομία, η οποία προέτρεψε τους πολίτες να αποφεύγουν την τοποθεσία όπου βρίσκεται η αίθουσα.

«Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη. Έχουμε τρεις νεκρούς», είπε ο επικεφαλής τηςΑστυνομίας Νταν Ο’ Σέι κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που οργανώθηκε επιτόπου. Κατά τον ίδιο,

άλλοι τρεις άνθρωποι τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο. «Συλλάβαμε έναν ύποπτο. Αυτά έχουμε πάνω-κάτω προς το παρόν», δήλωσε ο κ. Ο Σέι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες, σύμφωνα με το ΑΠΕΜΠΕ.

Η αίθουσα όπου εκτυλίχθηκε το επεισόδιο ανέβασε στο Facebook ένα μήνυμα δύο λέξεων: «Παρακαλούμε προσευχηθείτε». Κατά πηγές προσκείμενες στην Αστυνομία που επικαλέστηκε το τηλεοπτικό δίκτυο NBC News, δεν πιστεύεται ότι επρόκειτο για έγκλημα εκ προμελέτης.

#Rockford #Illinois
Additional scene video. Massive police presence.

: via https://t.co/tEfsoPFt6k pic.twitter.com/FG5Vb5evoq

— Shane B. Murphy (@shanermurph) December 27, 2020

Δείτε ακόμηΙσχυρός σεισμός στην ΤουρκίαΒίντεο από την τεράστια έκρηξη στο Νάσβιλ – Ανθρώπινα λείψανα στο σημείοΣοκ στη Βραζιλία: Γυναίκα δολοφονείται εν ψυχρώ στη μέση του δρόμου (vid)Αγρίεψε ο Χαφτάρ: Τελεσίγραφο σε Ερντογάν και απειλές πολέμου
Keywords
Τυχαία Θέματα