Επίθεση με μαχαίρι Γαλλία: Συνελήφθη ο δράστης που τραυμάτισε δύο ανθρώπους

Δύο στον αριθμό τα θύματα της που τραυματίστηκαν σοβαρά σε εμποριό ικέντρο στην Claye-Souilly, κοντά στο Παρίσι το Σάββατο το μεσημέρι μετά από ξαφνική επίθεση ενός άνδρα με μαχαίρι. Ο δράστης της επίθεσης, συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα της επίθεσης.

Centre commercial Claye Souilly (77) : Deux vendeurs poignardés en état d’urgence, le suspect a été arrêté par un policier hors service (via @Actu17)

pic.twitter.com/1awGIDGGei

— Jeanne (@D4rc_) July 10, 2021

Θύματα της επίθεσης δύο περαστικοί

Ο δράστης επιτέθηκε σε δύο περαστικούς και τους τραυμάτισε στο στήθος με μαχαίρι. Τα δύο θύματα διακομίστηκαν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο ενώ η κατάσταση τους κρίνεται σοβαρή.

Un incident de sécurité publique est en cours au centre commercial de #ClayeSouilly les sentiers.
Merci de respecter les consignes de @Police77 et d’éviter la zone. pic.twitter.com/tInqaIKSj6

— Préfet de Seine-et-Marne (@Prefet77) July 10, 2021

Η ανάρτηση του Γάλλου υπουργού Εσωτερικών

Δύο αστυνομικοί, εκτός υπηρεσίας, αφόπλισαν τον δράστη και τον κράτησαν έως ότου φτάσουν οι συνάδελφοι του και τον συλλάβουν. Ανάρτηση που ευχαριστεί τον αστυνομικό και τον σωφρονιστικό υπάλληλο ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ο Γάλλος υπουργός Εσωτερικών κάνοντας λόγο για μια θαρραλέα πράξη τους.

Merci aux 2 principaux intervenants, un policier et un agent pénitentiaire, tous deux hors service, pour leur action courageuse. https://t.co/MMLkRlEC7F

— Gérald DARMANIN (@GDarmanin) July 10, 2021

Keywords
Τυχαία Θέματα