Επίθεση γραφεία ΝΔ: Πέντε επιθέσεις σε λίγες ημέρες – «Δεν θα φοβηθούμε»

Επίθεση γραφεία ΝΔ: «Η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν», αναφέρει με ανακοίνωσή της η Πειραιώς μετά το μπαράζ επιθέσεων στα γραφεία του κόμματος από αγνώστους, συνολικά πέντε το τελευταίο διάστημα, δύο την περασμένη νύχτα. Στο γαλάζιο στρατόπεδο αναφέρουν πως θα συνεχίσουν ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη κατά της ανομίας, ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού. «Για πέμπτη φορά μέσα σε λίγες μέρες, αυτή τη φορά σε Άλιμο και Γλυφάδα, τα γραφεία του κόμματός μας δέχτηκαν επίθεση από αγνώστους. Είναι αυτονόητο ότι η ΝΔ δεν πρόκειται να φοβηθεί κανέναν

και θα συνεχίσει ακόμα πιο αποφασιστικά τη μάχη κατά της ανομίας ώστε το αίσθημα της ασφάλειας να εμπεδωθεί παντού», αναφέρει η ανακοίνωση του κόμματος.

Ξημερώματα Δευτέρας άγνωστοι πραγματοποίησαν επιθέσεις στα γραφεία της ΝΔ σε Άνω Γλυφάδα και Άλιμο. Σύμφωνε με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι επιθέσεις πραγματοποιήθηκαν σχεδόν ταυτόχρονα, με διαφορά 25 λεπτών. Το χρονικό των επιθέσεων ξεκίνησε στις 01:35 στον Αλιμο, όταν η ομάδα των αγνώστων «χτύπησε» υποκατάστημα τράπεζας στη συμβολή των οδών Θουκυδίδου και Γρηγόρη Αυξεντίου και στη συνέχεια επιτέθηκε στα γραφεία της ΟΝΝΕΔ σπάζοντας την τζαμαρία στην πρόσοψη.

Στις 01:36 μια άλλη ομάδα, στην περιοχή της Άνω Γλυφάδας αυτή τη φορά, εξαπέλυσε επίθεση στα γραφεία της ΝΔ επί της οδού Κωνσταντίνου Αθανάτου, προκαλώντας φθορές στο κτίριο. Στη συνέχεια οι επιθέσεις των αγνώστων συνεχίστηκαν σε υποκατάστημα τράπεζας στην οδό Κερκύρας 51 στην Κυψέλη και σε υποκατάστημα τράπεζας στον Βύρωνα (Φορμίωνος 132). Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σε 25 προσαγωγές υπόπτων για τις επιθέσεις.Επίθεση γραφεία ΝΔ: Και την προηγούμενη εβδομάδα

Υπενθυμίζεται πως γραφεία της ΝΔ είχαν γίνει στόχος αγνώστων και την προηγούμενη εβδομάδα. Την Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου άγνωστοι πέταξαν μπογιές στα γραφεία της ΝΔ στο Νέο Ηράκλειο, ενώ την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου είχαν τοποθετήσει γκαζάκια στα γραφεία του κόμματος στην Πεύκη.

Keywords
Τυχαία Θέματα