Επιτέλους νίκη, 3-1 η ΑΕΚ το Αιγάλεω

Νικηφόρο ήταν το ανεπίσημο ντεμπούτο του Έβαλντ Λίνεν στον πάγκο της ΑΕΚ. Η «Ένωση», αγωνιζόμενη για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού, επιβλήθηκε το Σάββατο σε φιλικό αγώνα με 3-1 σκορ του Αιγάλεω στο «Στ. Μαυροθαλασσίτης», παίρνοντας μία νίκη για να της ανεβάσει τη ψυχολογία.

Τα γκολ του «δικέφαλου» σημείωσαν οι Κουτρουμπής (6’), Παυλής (61’), Κουρέλλας (87’), ενώ για το Σίτι σκόραρε στο 9ο λεπτό ο Χανιώτης

έπειτα από λάθος του Κωνσταντόπουλου.

Ο Γερμανός τεχνικός έβγαλε τα πρώτα συμπεράσματά από τη νέα του ομάδα, κάνοντας αρκετές αλχημείες. Πιο συγκεκριμένα, παρέταξε την ΑΕΚ με 4-2-3-1, έχοντας τον Κωνσταντόπουλο στο τέρμα, αριστερό μπακ τον Κοντοέ, δεξιά τον Φέτση και στόπερ τους Γιάγκο, Κουτρουμπή. Αμυντικά χαφ ήταν οι Αγκιριμπά και Κορδέρο, αριστερό εξτρέμ ο Λαγός, δεξιά ο Αρκούδας και ο Παυλής πίσω από τον Τσίτα, ο οποίος βρισκόταν στην κορυφή.

Με την έναρξη του δεύτερου 45λεπτου, ο Λίνεν προχώρησε σε αλλαγές προσώπων αλλά όχι συστήματος, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Αιγάλεω: Κουρεπίνης, Κάλλης, Κουτσοδήμος, Παπουτσής, Βασίλαρης (46' Πολυκρέτης), Κουμπούλης, Δουκάκης (70' Αρχολέκας), Τζανετάκος, Χανιώτης (70' Στριμμένος), Τουρνάς, Βουτυράς (70' Τσιάνος)

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος (46' Αραμπατζής), Κοντοές (64' Τσούπρος), Γιάγκο (24' Β. Βλάχος), Κορδέρο (46' Ρίκκα), Τσίτας (46' Κατίδης), Παυλής (64' Φουρτάδο), Λαγός (64' Κουρέλλας), Φέτσης (64' Τσουκαλάς), Αγκιριμπά (64' Κοτσαρίδης), Αρκούδας (64' Γκερέιρο), Κουτρουμπής (64' Μπουγαϊδης).

 

Keywords
Τυχαία Θέματα