Επιστροφή στις νίκες για την Καλλονή 3-2 τον Πανιώνιο

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Καλλονή έκανε την ανατροπή και επικράτησε με 3-2 του Πανιωνίου στο Κλεάνθης Βικελίδης, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Super League. Νίκη μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες για την ομάδα του Μαντζουράκη.

Οι τυπικά γηπεδούχοι όπως γράφει το sport.gr ξεκίνησαν πολύ δυνατά την αναμέτρηση και απείλησαν μόλις στο 6', όταν το σουτ του Μανούσου από πλάγια θέση μέσα στην περιοχή πέρασε άουτ.

Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι

ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 13', στην πρώτη τους επιθετική ενέργεια! Μετά από προσπάθεια και πάσα του Ντούνη, ο Γιάννου νίκησε με πλασέ τον Σιδεράκη και έκανε το 1-0 για τον Πανιώνιο.

Παρά το σοκ του 0-1, η Καλλονή συνέχισε να έχει την υπεροχή και στο 20' έφτασε πολύ κοντά στην ισοφάριση, όταν ο Γιαννακόπουλος απέκρουσε σε κόρνερ το σουτ του Μανούσου μέσα από την περιοχή.

Τελικά, οι προσπάθειες της ομάδας του Μαντζουράκη καρποφόρησαν στο 24', όταν μετά από σέντρα του Ποντάνι, ο Μαρσέλο σκόραρε με κεφαλιά και έφερε το ματς στα ίσια.

Ενα λεπτό μετά, οι νησιώτες... άγγιξαν την ανατροπή, όταν το δυνατό σουτ του Μανούσου από το ύψος της περιοχής, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Σε μονόλογο των γηπεδούχων εξελίχθηκε η συνέχεια του πρώτου μέρους, με τον Γιαννακόπουλο να κρατάει το 1-1 στο 31', σε κεφαλιά του Φαρίας, ενώ στο 42' ο Περόνε αστόχησε σχεδόν σε κενή εστία, χάνοντας τεράστια ευκαιρία για την Καλλονή.

Οι κυανέρυθροι αιφνιδίασαν την Καλλονή στο ξεκίνημα του δεύτερου μέρους και πήραν εκ νέου το προβάδισμα στο 57', όταν μετά από κακή έξοδο του Σιδεράκη, ο Αραβίδης δεν δυσκολεύτηκε σε κενή εστία να κάνει το 2-1.

Στο 69', η ομάδα της Νέας Σμύρνης έχασε πολύ καλή ευκαιρία για να "καθαρίσει" την νίκη, αλλά το σουτ του Κούρντι μέσα από την περιοχή, πέρασε ελάχιστα άουτ.

Στην συνέχεια, η ομάδα της Μυτιλήνης πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, αύξησε την πίεση της στην εστία του Γιαννακόπουλου και στο 75' ισοφάρισε για δεύτερη φορά στον αγώνα, με εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Λεοζίνιο.

Οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν και τέσσερα λεπτά αργότερα έφτασαν στην ανατροπή, όταν ο Γκαρσία έκανε εξαιρετική ατομική ενέργεια και με σουτ μέσα από την περιοχή, έκανε το 3-2.

Παρά τις προσπάθειες των κυανέρυθρων στην συνέχεια, η Καλλονή κράτησε το υπέρ της 3-2 μέχρι το τέλος και πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη, μετά από πέντε συνεχόμενες ήττες.

Καλλονή (Μαντζουράκης): Σιδεράκης, Χωριανόπουλος, Λεάντρο, Κριπιντίρης, Ποντάνι, Μαρσέλο (84' Σιλιγαρδάκης), Φαρία, Λεοζίνιο, Γκαρσία (80' Γκάτσιτς), Μανούσος, Περόνε (88' Γάκας).

Πανιώνιος (Παντέλης): Γιαννακόπουλος, Κούρντι, Κουλουχέρης, Αυλωνίτης, Κούρος, Παντίδος, Μητρόπουλος (39' Παναγιωτούδης), Μενδρινός (81' Καμπάνταης), Ντούνης, Αραβίδης, Γιάννου (72' Λάσνικ).

Keywords
Τυχαία Θέματα