Επιστρέφει!

Σε λιγότερο από τρεις μήνες ο Δημήτρης Σιόβας ξεπέρασε τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο και επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων σκορπώντας χαμόγελα στον Ολυμπιακό.

Ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων μέσα σε αρκετά σύντομο χρονικό διάστημα, δεδομένου του τραυματισμού του, αλλά και του χειρουργείου στο οποίο είχε υποβληθεί, έκανε σήμερα κανονικά προπόνηση, με την υπόλοιπη ομάδα. Συμμετείχε σε όλο το πρόγραμμα, ενώ στο τέλος έκανε έξτρα ατομικό. Ο Σιόβας είχε χειρουργηθεί στις 11 Ιανουαρίου

για να αποκατασταθεί η ζημία στον έξω σφύρο, την οποία υπέστη κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Στα αγωνιστικά, ο Πέρεζ γυμνάστηκε κανονικά, ενώ ο Σάμαρης, που αποκόμισε ένα αιμάτωμα από το ματς στην Τρίπολη, προφυλάχθηκε κάνοντας συντηρητικό πρόγραμμα. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και με μπάλα ακολούθησε ο Σαβιόλα, για τον οποίο γίνεται προσπάθεια να είναι έτοιμος στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Τετάρτη (2/4) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Αερόβιο στο γήπεδο έκαναν οι Φουστέρ και Ιμπαγάσα.

Σε ό,τι αφορά την προετοιμασία για το Κυριακάτικο (30/3) παιχνίδι με τον Άρη στο "Καραϊσκάκη", οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού δούλεψαν με την μπάλα στα πόδια, κάνοντας ασκήσεις κατοχής και καλής κυκλοφορίας της μπάλας, πρέσινγκ προς τον αντίπαλο, αλλά και τελειώματα φάσεων με σέντρες από τα πλάγια και κάθετες μπαλιές.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Μίτσελ και ο Βίκτορ έμειναν με τους Βαλντέζ, Πέρεζ, Βέργο, Τσόρι, οι οποίοι έκαναν έξτρα προπόνηση στην τελική προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα