Επιστρέφει στη δράση ο Ομπράντοβιτς τη σεζόν 2013-14

Τη νέα σεζόν θα επιστρέψει στους πάγκους ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς, όπως αποκάλυψε στους Σέρβους. Ο έμπειρος τεχνικός τόνισε πως φέτος προτιμά να ξεκουραστεί, ενώ υπογράμμισε πως δεν έχει έρθει σε επαφή με κανέναν σύλλογο μέχρι στιγμής.

Παράλληλα, διέψευσε τα σενάρια των τελευταίων εβδομάδων, ενώ δήλωσε πως υπήρξε ενδιαφέρον από αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους.

Αρχικά, ο Ομπράντοβιτς τόνισε στην εφημερίδα «Mondo»: «Ειλικρινά δεν έχω συμβόλαιο με καμία ομάδα και καμία επαφή. Ολα αυτά

που γράφτηκαν τα διαψεύδω. Οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν και μπορείτε να καλέσετε μερικούς από τους συνάδελφους σας που έχουμε άριστες σχέσεις. Κανένας από αυτούς δεν θα απαντούσε. Συμφώνησα να γίνει αυτή η συνέντευξη και θα ήθελα πως δεν είχα καμία επαφή».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Δεν αρνούμαι πως υπήρχε ενδιαφέρον. Μάλλον οι άνθρωποι είχαν έρθει σε επαφή με το μάνατζέρ μου, Ασι Ράσκοβιτς, ο οποίος μού ανέθεσε ότι δεν θα κάνω τίποτα αυτή τη σεζόν, και ότι δεν υπάρχει τίποτα στον κόσμο που θα μπορούσε να με παρακινήσει να πάω πουθενά», είπε και πρόσθεσε για το πως θα περάσει την Πρωτοχρονιά: «Οταν αποφάσισα ότι δεν θα δουλέψω το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα είναι να περάσω την Πρωτοχρονιά στη Σερβία μαζί με τους φίλους μου».

Σχετικά με το μέλλον του, ο Ομπράντοβιτς δήλωσε: «Όταν έρθουν τον Απρίλιο, το Μάιο, θα είμαι έτοιμος να μιλήσω για νέα δουλειά. Ο μάνατζερ μου θα ξέρει που βρίσκομαι και θα μπορεί να έρθουν για να μιλήσουμε απευθείας. Φυσικά και ενδιαφέρομαι να επιστρέψω στη δράση τη σεζόν 2013-14».

Keywords
Τυχαία Θέματα