Επιστρέφει εσπευσμένα ο Τσίπρας

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Εσπευσμένα επιστρέφει από το Μόσταρ της Βοσνίας ο Αλέξης Τσίπρας.

Λόγω των πυρκαγιών που έχουν ξεσπάσει σε όλη την Αττική, δεν θα παραμείνει για την προγραμματισμένη τελετή βράβευσής του.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας Πρωθυπουργός είχε κάνει τις εξής δηλώσεις:

«Πληροφορήθηκα ότι βρίσκεται σε εξέλιξη μια πολύ δύσκολη κατάσταση στην Αττική με τρία παράλληλα μέτωπα. Είμαι σε ανοιχτή επικοινωνία με τους

αρμόδιους υπουργούς.

Όλες οι επίγειες δυνάμεις επιχειρούν. Παρά τις αντίξοες συνθήκες κάνουμε ό, τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν για να αντιμετωπιστούν οι φωτιές. Με προβληματίζουν οι παράλληλες εστίες. Η σκέψη μου βρίσκεται εκεί».

«Όλος ο κυβερνητικός και κρατικός μηχανισμός είναι σε πλήρη ετοιμότητα, για να μη θρηνήσουμε θύματα και να περιορίσουμε όσο γίνεται τις ζημιές από την εξαιρετικά δύσκολη πυρκαγιά στην Κινέτα», δήλωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας.

«Δεν είναι και τόσο αθώες αυτές οι πυρκαγιές. Χθες το βράδυ και πάλι στα Γεράνεια, στην ίδια περίπου περιοχή που εκδηλώθηκε σήμερα η πυρκαγιά, είχαμε άλλες δύο πυρκαγιές».

Δήμαρχος Ραφήνας για φωτιές: «Υπάρχουν νεκροί»Τόσκας: Άφησε υπόνοιες για εμπρησμό στην ΚινέταΆγιοι Θεόδωροι: Κοντά στα διυλιστήρια η φωτιά (vid)

Το άρθρο Επιστρέφει εσπευσμένα ο Τσίπρας εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα