Επίπληξη Τόσκα από τον Τσίπρα για τα χημικά στους συνταξιούχους

Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση.

Όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία μεταδίδουν την εικόνα ανήμπορων ηλικιωμένων συνταξιούχων να δέχονται επίθεση με χημικά από αστυνομικούς, λίγο πιο πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου. Οι εικόνες είναι συγκλονιστικές και αναρωτιέται κανείς με ποια λογική έδωσαν οι επικεφαλής της αστυνομίας την εντολή αυτή. Δηλαδή να ρίξουν χημικά στους πατεράδες, τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους οι αστυνομικοί.

Η εικόνα αυτή εξόργισε σύμφωνα με πληροφορίες τον ίδιο τον πρωθυπουργό ο οποίος επικοινώνησε με τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Νίκο Τόσκα

ζητώντας του «κάτι τέτοιο να μην επαναληφθεί»! Επίσης του εξέφρασε την ενόχλησή και τη δυσφορία του για το συγκεκριμένο περιστατικό.

Ο κ. Τόσκας ανέλαβε την πολιτική ευθύνη για το περιστατικό και λίγη ώρα αργότερα εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση από το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη:

«Το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη αναλαμβάνει την πολιτική ευθύνη για την περιορισμένη χρήση χημικών κατά τη διάρκεια διαδήλωσης συνταξιούχων σήμερα, 3 Οκτωβρίου 2016, στη συμβολή της λεωφόρου Βασ. Σοφίας με την οδό Ηρώδου Αττικού. Μετά το σημερινό περιστατικό, δόθηκε εντολή να απαγορευτεί κάθε χρήση δακρυγόνων σε διαδηλώσεις εργαζομένων και συνταξιούχων».

Το άρθρο Επίπληξη Τόσκα από τον Τσίπρα για τα χημικά στους συνταξιούχους εμφανίστηκε πρώτα στο Alphafreepress.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα