Επίδοξοι μικροί ζωγράφοι

Με μια γιορτή, πλημμυρισμένη από τα χαμόγελα και τα έργα των επίδοξων μικρών ζωγράφων, εγκαινιάστηκε στο κτίριο Παπουλάκου, στο Μαρκόπουλο, η έκθεση των παιδικών τμημάτων Ζωγραφικής του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος», για το τρίμηνο Ιανουαρίου- Μαρτίου.

Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά τη φαντασία και τα εκφραστικά μέσα των παιδιών, σε έργα μεγάλων διαστάσεων, ομαδικά και ατομικά, με νερομπογιές, παστέλ, ξυλομπογιές και πειραματισμούς από πηλό, με θεματικές από τις πόλεις του Paul Klee, τους μετανάστες του Βλάση Κανιάρη,

τους ανθρώπους με τα φτερά του Γιάννη Τσαρούχη, τα Ποδήλατα του Αλέκου Φασιανού και τα τοπία των ιμπρεσιονιστών.

Ενεργή επίσης συμμετοχή είχαν οι γονείς, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος» Σπύρος Δράκος, καθώς και η προϊσταμένη του 3ου Νηπιαγωγείου Μαρκόπουλου Κόλια Αφροδίτη, συνδημιουργώντας με τους μικρούς μας καλλιτέχνες, ένα έργο-κολλάζ δύο (2) μέτρων, με θεματική, εμπνευσμένη από την άνοιξη, τα λουλούδια και το Πάσχα!

Να σημειώσουμε πως λειτουργούν ήδη από τον Οκτώβριο, τα τέσσερα (4) παιδικά τμήματα στο Νέο Δημοτικό Πολυχώρο Πολιτισμού (Π. Ράφτη) και στο κτίριο Παπουλάκου (Μαρκόπουλο), στα πλαίσια του προγράμματος «Αθλητισμός και Πολιτισμός για Όλους» του Ν.Π.Δ.Δ. «Βραυρώνιος».

Δύο ομαδικά έργα της έκθεσης, θα δοθούν στο ΚΑΠΗ Πόρτο Ράφτη, τιμώντας συμβολικά, την ανεκτίμητη προσφορά της τρίτης ηλικίας, στους νεότερους.

Keywords
Τυχαία Θέματα