Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα-πάνω από 1000 συλλήψεις!

Επιχείρηση-μαμούθ πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 24ωρο από την Ελληνική Αστυνομία στην πρωτεύουσα, στο πλαίσιο της καταπολέμησης του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης, του παρεμπορίου και των ναρκωτικών.

Η επιχείρηση που εντάχθηκε στον σχεδιασμό του ”Ξένιου Διός”, είχε ως αποτέλεσμα την προσαγωγή άνω των 100 ατόμων και την σύηλληψη 46. Κατασχέθηκε, επίσης, και μεγάλες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων και άλλων παράνομων προϊόντων.

Αναλυτικότερα:

Οι αστυνομικοί συγκεκριμένα έλεγξαν 2.626 άτομα, προσήγαγαν 1.020 και βεβαίωσαν 70 παραβάσεις εκ των οποίων 27 για παράβαση

του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων, έξι για παράβαση άδειας καταστήματος, οκτώ για παρεμπόριο, τέσσερις για επαιτεία, τέσσερις για ναρκωτικά, τέσσερις για παραβίαση σφραγίδων που έθεσε η αρχή, μία για πώληση λαθραίων τσιγάρων και πέντε για καδικαστικές αποφάσεις και δύο περί Κ.Ο.Κ.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν 46 άτομα εκ των οποίων έξι αλλοδαπούς για παράβαση περί αλλοδαπών, τέσσερις αλλοδαπούς και τέσσερις Έλληνες για παρεμπόρι, τέσσερις αλλοδαπούς για παραβίαση σφραγίδων, δύο για πώληση λαθραίων και πέντε για καταδικαστικές αποφάσεις.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν 4.145 τεμάχια προϊόντων (γυαλιά ηλίου, είδη ρουχισμού, κλεψίτυπους δίσκους ήχου και ειικόνας κ.λπ), 830 πακέτα λαθραία τσιγάρα, ποσότητα κάνναβης 5,2 γραμμάρια και ηρωίνης 3,1 γραμμαρίων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

The post Επιχείρηση-σκούπα της ΕΛ.ΑΣ στην Αθήνα-πάνω από 1000 συλλήψεις! appeared first on Attikipress.gr |Ηλεκτρονική ενημέρωση. Τα γεγονότα τώρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα